Mastihari, Kos

Gaia Royal Hotel

Omdömen från TripAdvisor
Baserat på 600 omdömen

Läs mer om hotellet

Översikt

Gaia Royal Hotel ligger i den lilla orten Mastihari, bara några minuter från stranden. Här kan du njuta av en riktigt avkopplande semester med familjen, långt bort från Kos livliga nattliv. Hotellet har en vacker trädgård med ett stort poolområde. Här har barnen en egen pool med en vattenlekpark och vattenrutschbanor, medan det finns två vuxenpooler samt solstolar och parasoll att slappna av i. I hotellets restaurang serveras både grekiska och internationella rätter. Två dagar i veckan anordnas temakvällar. Du kan också spela minigolf, ta en aerobicsklass och på kvällen erbjuds underhållning i form av liveuppträdanden.

Hur långt är det till närmsta strand?

Närmsta strand ligger 400 meter från hotellet.

Avstånd från närmsta flygplats

Hotellet ligger 12 km från Kos flygplats.

Boende

Du kan här välja mellan att bo i ljust inredda dubbelrum (25 kvm stora) eller trerumslägenheter (35 kvm). Samtliga har tv, kylskåp, insektsnät, telefon, hårtork och luftkonditionering. Du har även en balkong eller terrass med utsikt mot trädgården, poolen eller havet.

Mat & dryck

I hotellets restaurang serveras måltider dagligen i bufféform. Du kan välja att bo med All Inclusive. Börja dagen med en amerikansk frukost gjord på lokala råvaror. Till lunch kan du välja bland varma och kalla rätter samt sallader, ostar, frukt och desserter. Du kan äta middag inne eller på restaurangens uteservering och måltiderna består av både lokala och internationella rätter. Två kvällar i veckan anordnas grekiska och italienska temakvällar. Hotellet har också en loungebar och en poolbar där snacks, juicer, kaffe och drinkar serveras både dagtid och på kvällarna.

Aktiviteter, faciliteter & underhållning

Hotellets trädgård är uppbyggd som en liten by med fruktträd, palmer och stora gräsmattor. Här finns en sötvattenspool för barnen med torn och vattenrutschbanor. Ytterligare två utomhuspooler, solstolar och parasoll finns även. Du kan träna på gymmet eller spela tennis, volleyboll, strandvolleyboll och minigolf. Hotellet har också ett underhållningsprogram och dagsaktiviteter som aerobics och andra fitnessklasser anordnas. Ett spelrum finns också med tv-spel och biljardbord. Kvällsunderhållning i form av dansuppträdanden och livemusik erbjuds också.

Övriga tjänster

  • Internet

  • Minilivs

  • Souvenirshop

  • Värdeskåp

  • Poolhanddukar

Lokal avgift kan tillkomma för en del av faciliteterna.