Aktuell information gällande coronaviruset
Mastihari, Kos

Gaia Palace

Omdömen från TripAdvisor
Baserat på 793 omdömen

Läs mer om hotellet

Översikt
Fint All Inclusive-hotell med lugnt läge, 700 meter från stranden.

Gaia Palace erbjuder vackra pooler, ett modernt spa och fina rum med luftkonditionering. Hotellets underhållningsteam organiserar aktiviteter dagtid och underhållning kvällstid. För barnen organiserar de roliga lekar och pyssel i den internationella engelskspråkiga barnklubben. Barnen kan även leka på hotellets lekplats. Hotellet har minigolf, tennis och volleyboll. Här finns även ett välutrustat gym.

Hur långt är det till närmsta strand?
Hotellet ligger 700 meter från Kos flygplats.

Avstånd från närmsta flygplats
Hotellet ligger bara 10,8 km från Kos flygplats.

Boende
Här bor ni i fina dubbelrum (25 m2). I rummen finns satellit-tv, telefon, luftkonditionering, gratis WiFi, minikylskåp och badrum med hydromassagebadkar. Här finns även värdeskåp och balkong eller terrass.

Hotellet erbjuder även familjerum (35 m2). Här väntar samma faciliteter som i dubbelrummen, men med fler bäddar och mer plats.

Mat & Dryck
Hotellet har en bufférestaurang som serverar frukost, lunch och middag. Här finns även en poolbar och en loungebar. I poolbaren serveras alltid snacks, sent inpå kvällen.

Aktiviteter, Faciliteter & Underhållning
Här väntar tre pooler för vuxna och tre barnpooler. En av de stora poolerna har plats för er som vill simma längder på semestern. Hotellets internationella och engelskspråkiga underhållningsteam håller i aktiviteter och underhållning. I barnklubben organiseras det lekar och barnanpassade aktiviteter.

Nere vid stranden organiseras strandvolleyboll, zumba och aerobics. På hotellet finns tennisplan, basketplan och volleybollplan, samt minigolfsbana. Hotellet har också ett välutrustat gym.

Övriga Tjänster
- 24-timmarsreception
- WiFi (gratis)
- Biluthyrning
- Bagageförvaring
- Parkering

Lokal avgift kan tillkomma för en del av faciliteterna.