Aktuell information och reseuppdateringar gällande COVID-19 (Coronavirus). Läs mer

Mastihari, Kos

Eurovillage Achilleas Hotel

Omdömen från TripAdvisor
Baserat på 1060 omdömen

Läs mer om hotellet

Översikt

I det vackra området Mastichari ligger det trevliga Eurovillage Achilleas Hotel. Här kan du slappna av med familjen på hotellets privata strand, bada i poolen eller varför inte göra en dagsutflykt till vattenparken Lido Waterpark som ligger endast tio minuter bort? Hotellet erbjuder nämligen gratis busstransport till och från vattenparken.

Hur långt är det till närmsta strand?

Hotellet ligger precis vid stranden.

Avstånd från närmsta flygplats

Hotellet ligger 8 km från Kos flygplats.

Boende

Du bor här i rum med kylskåp, telefon, hårtork, luftkonditionering (mot avgift), tv och balkong eller terrass. Utsikten är mot trädgården, poolen eller havet.

Mat & Dryck

Hotellet har två restauranger med luftkonditionering, varav den ena är öppen från mitten av maj till mitten av oktober. Måltiderna serveras i bufféform, samt att snacks, glass och dryck finns tillgängligt i hotellets flera barer.

Aktiviteter, Faciliteter & Underhållning

Hotellet har ett poolområde med sötvattenspooler, varav en barnpool, samt solstolar och parasoll. För barnen finns även en lekplats och en barnklubb som anordnar bland annat målning, poollekar och minidisco. Vidare så erbjuder hotellet tennis, minigolf, strandfotboll, beachvolleyboll, pingis, basket och ett gym. Det finns också ett spelrum och en bastu. Ett underhållningsprogram finns med organiserade aktiviteter under dagtid och uppträdanden kvällstid. Hotellet har även en klubbkväll flera kvällar i veckan (mellan juli och september).

Övriga Tjänster

  • 24 timmarsreception

  • Värdeskåp

  • Parkering

  • Tvättservice

  • Luftkonditionering

  • Cykeloch biluthyrning

  • Minilivs

Lokal avgift kan tillkomma för en del av faciliteterna.