Lambi, Kos

Nefeli Hotel and Studios

Omdömen från TripAdvisor
Baserat på 342 omdömen

Läs mer om hotellet

Översikt
Bara 150 meter från stranden ligger Nefeli Hotel and Studios. Här kan du se fram emot lata dagar vid stranden eller hotellets pool. Är du sugen på att göra en dagsutflykt så ligger Kos stad bara tio minuter bort med bil och du kan där hitta en mängd olika sevärdheter och aktiviteter.

Hur långt är det till närmsta strand?
Närmsta strand ligger 150 meter från hotellet.

Avstånd från närmsta flygplats
Hotellet ligger 25 km från Kos flygplats.

Boende
Du kan här välja att bo i rum eller enrumslägenheter för upp till tre personer. I samtliga finns kylskåp, luftkonditionering och hårtork. I enrumslägenheterna finns en köksvrå med kokplattor, kaffekokare och brödrost. Städning sker 7 dagar/veckan.

Mat & Dryck
Hotellet har en restaurang och bar som erbjuder måltider, snacks och drycker. Grekisk afton såväl som grillkvällar anordnas också. I området finns även en mängd olika restauranger och tavernor.

Aktiviteter, Faciliteter & Underhållning
Här finns ett poolområde med pool, barnpool samt en solig terrass med parasoll och solstolar. Underhållning anordnas även av hotellets personal. Du kan också hyra bil och personalen hjälper dig gärna att anordna utflykter och aktiviteter. Till exempelvis så ligger Kos stad endast tio minuter bort med bil – perfekt för en dagsutflykt!

Övriga Tjänster
- 24-timmarsreception
- Bil- och cykeluthyrning
- Internet
- Parkering
- Bagageförvaring
- Utflyktsdisk
- Presentshop
- Tvättservice
- Minlivs
- Luftkonditionering
- Värdeskåp
- Väckningsservice

Lokal avgift kan tillkomma för en del av faciliteterna.