Sidari, Korfu

Goudelis Apartments

Omdömen från TripAdvisor
Baserat på 417 omdömen

Läs mer om hotellet

Översikt

Goudelis Apartments är ett familjeägt lägenhetshotell som får fina omdömen, främst för den service som ägarna ger. De bor själva på plats och fokuserar därför mycket på kunderna. Här finns en fin pool, och en kombinerad restaurang/snackbar. Vid poolen finns också en bar, så att ni inte behöver gå långt för en svalkande dryck. På hotellet kan ni spela basket och om kvällarna arrangerar personalen underhållning som karaokekvällar, grillkvällar och filmkvällar. Hotellet ligger 2 km från en lång sandstrand och 1 km från lokalt centrum där ni hittar restauranger, mataffär och apotek. Korfu stad ligger 35 km från hotellet.

Hur långt är det till närmsta strand?

Hotellet ligger 2 km från närmsta strand.

Avstånd från närmsta flygplats

Hotellet ligger 37 km från Korfus flygplats.

Boende

Här bor ni i lägenheter med upp till fyra rum. Alla lägenheter har kokvrå med kokplattor, kylskåp, badrum med dusch och en möblerad balkong/terrass. Rumstyperna är som följer: - Enrumslägenhet (studio): kombinerat vardagsrum och sovrum - Tvårumslägenhet (one bedroom apartment): separat vardagsrum och separat sovrum - Trerumslägenhet (two bedroom apartment): separat vardagsrum och två separata sovrum - Fyrarumslägenhet (three bedroom apartment): separat vardagsrum och tre separata sovrum

Mat & Dryck

Hotellet har en restaurang som även agerar snackbar och därför både serverar stora måltider och mindre rätter, mellanmål och snacks. Här finns även en poolbar.

Aktiviteter, Faciliteter & Underhållning

Hotellet har en pool som omges av solstolar. På hotellet kan man även spela basket. Om kvällarna organiseras nedskalad underhållning som karaokekvällar, bingo, grillkvällar och filmkvälllar.

Övriga Tjänster

- Reception Lokal avgift kan tillkomma för en del av faciliteterna.