Roda, Korfu

Coral Hotel

Omdömen från TripAdvisor
Baserat på 851 omdömen

Läs mer om hotellet

Översikt

Coral Beach är ett enkelt men omtyckt hotell i orten Roda på Korfu. Här väntar ett trevligt poolområde där poolen har en djupare del och en grundare del för barn. Vid poolen hittar ni en bar där ni kan beställa dryck eller snacks. I hotellrestaurangen serveras traditionella grekiska rätter lagat med lokala matvaror. Hotellets personal håller om kvällarna i lätt underhållning, som tema- och frågesportskvällar. Från hotellet är det bara en kort promenad ner till stranden där ni hittar massor av olika vattensporter. Ortens centrum hittar ni på bara 200 meters gångavstånd.

Roda är en gammal fiskeby med en långgrund sand-/klapperstensstrand som lockar många barnfamiljer. Vid strandpromenaden finns butiker, barer och restauranger. Om kvällarna blir strandpromenaden rätt livlig, med karaokekvällar och annat inne på de lokala barerna.

Hur långt är det till närmsta strand?

Hotellet ligger 200 meter från Roda Beach.

Avstånd från närmsta flygplats

Hotellet ligger 37 km från Korfus internationella flygplats.

Boende

Här bor ni bo i ljusa standard- eller superiorrum. Alla rum har luftkonditionering, tv, vattenkokare och kylskåp. Hårfön kan lånas i receptionen. Standardrummen ligger i sidobyggnaden som har två våningar och ingen hiss. Superiorrummen ligger i huvudbyggnaden som har hiss. Dessa rum har även terrass eller balkong med utsikt över havet eller poolen.

Mat & Dryck

På Coral Beach finns en omtyckt restaurang som stolt serverar grekiska rätter lagade med lokala färskvaror. Restaurangen har stora fönster som vetter mot havet och bjuder på fin utsikt. Frukostbuffén är även den inspirerad från regionen, med krämig yoghurt, färsk frukt och köttpålägg. Nere i poolbaren serveras under dagen både dryck, snacks och glass. Hotellet har även en cocktailbar.

Aktiviteter, Faciliteter & Underhållning

Här finns ett trevligt litet poolområde med en vuxenpool som har en avdelad, grundare sektion för barn. Om kvällarna håller hotellets personal i lätt underhållning, som karaoke, frågesporter och bingo. Då och då organiseras även olika temakvällar.

Övriga Tjänster

  • 24 timmars-reception

  • WiFi (avgift)

  • Parkering

  • Bagageförvaring

  • Biluthyrning

Lokal avgift kan tillkomma för en del av faciliteterna.