Glyfada, Korfu

Domes of Corfu, Autograph Collection

Omdömen från TripAdvisor
Baserat på 388 omdömen

Läs mer om hotellet

Översikt

Louis Grand Hotel är vackert beläget mellan de skogsbelagda bergen och den fina Glyfada-stranden. Här bor ni med omtyckta faciliteter, som en stor pool, en tennisplan och en hotelldriven internationell barnklubb. I huvudrestaurangen serveras buffé till frukost och middag. Här är det även temakvällar ett par dagar i veckan. På hotellet finns även en asiatisk restaurang som serverar middagsbuffé och en utomhusrestaurang vid stranden som serverar lunch. Rummen på hotellet är fräscha och ifall ni är ute efter extra lyx kan ni boka ett rum med swim up-pool.

Hur långt är det till närmsta strand?

Hotellet ligger på sandstranden Glyfada.

Avstånd från närmsta flygplats

Hotellet ligger 18 km från Korfus internationella flygplats.

Boende

Här bor du i dubbelrum, ”quartable room” (för fyra personer), familjerum, dubbelrum med swim up-terrass och familjerum med swim up-terrass. Hotellet har en avlång pool som sträcker sig som en remsa utanför en av hotellbyggnaderna – det är dessa rum som har så kallad ”swim up-terrass”. Detta innebär att ni direkt från er rumsterrass kan hoppa ner i poolen.

Alla rum har balkong/terrass, satellit-tv, hårfön, luftkonditionering (maj-oktober), telefon, värdeskåp (avgift) och bad/dusch, samt toalett.

Mat & Dryck

Här finns en huvudrestaurang som serverar buffé till frukost, lunch och middag. Nere vid stranden finns dessutom en utomhusrestaurang där ni kan välja att äta er lunch. På hotellets asiatiska restaurang serveras middagsbuffé. När ni bor med All Inclusive ingår ett gratis besök här per vecka. Hotellet har även ett antal barer, varav en ligger vid poolen.

Aktiviteter, Faciliteter & Underhållning

På Louis Grand Hotel finns en fin utomhuspool med en separat barnpool. Hotellet har även ett gym och en tennisplan för er som vill träna på semestern. Nere vid stranden finns en strandvolleybollplan. För barnen finns en lekplats och en hotelldriven internationell, engelskspråkig barnklubb. Hotellpersonalen håller i kvällsunderhållning för liten som stor varje kväll.

Övriga Tjänster

  • 24 timmars-reception

  • WiFi (mot avgift)

  • Tvättservice

  • Valutaväxling

Lokal avgift kan tillkomma för en del av faciliteterna.

Liknande hotell