Messonghi, Korfu

Messonghi Beach

Omdömen från TripAdvisor
Baserat på 3449 omdömen

Läs mer om hotellet

Översikt

Messonghi Beach är ett stort hotellkomplex mittemellan byarna Moraitika och Messonghi. Det ligger precis på stranden och erbjuder flera pooler, en liten vattenpark med fontäner och små rutschbanor, samt ett kul lekområde för barnen. De yngsta kan även leka i hotellets internationella barnklubb. Ni kan även ägna er åt flera olika sporter, som fotboll och basket. Hotellet har två bufférestauranger och flera barer. På hotellets spa kan ni få en avslappnande massage, prova på thalassoterapi eller bara njuta i bastun eller jacuzzin.

Messonghi (eller Mesoggi) är en gammal grekisk fiskeby som nuförtiden är sammanväxt med grannbyn Moraitika. Här finns barer och klubbar, men även mer lugna alternativ som typiskt grekiska tavernor.

Hur långt är det till närmsta strand?

Hotellet ligger precis på Messonghi Beach som består av sand och klappersten.

Avstånd från närmsta flygplats

Hotellet ligger 20 km från Korfus internationella flygplats.

Boende

Här bor ni i tvilling- eller familjerum med alternativet att välja comfort (standard) eller superior.

Comfort-tvillingrummen är enkelt inredda och består av två enkelsängar, badrum med dusch, WiFi (avgift) och möblerad balkong eller terrass. I superior-tvillingrummen tillkommer satellit-tv, minikyl, luftkonditionering och hårfön.

Comfort-familjerummen består av två separata rum, separerade av en dörr och ligger i separata bungalows på hotellomårdet. Alla familjerum har balkong/terrass, luftkonditionering, minikyl, satellit-tv och hårfön. WiFi mot avgift. Superior-familjerummen är större och ligger i hotellets huvudbyggnader.

Mat & Dryck

Här finns två restauranger som serverar frukost-, lunch- och middagsbuffé. Här finns även flera barer.

Aktiviteter, Faciliteter & Underhållning

Här finns fyra pooler och fyra barnpooler. Vid en av poolerna finns vattenrutschbanor som man betalar extra för att använda. I en av barnpoolerna finns ett mindre vattenland med fontäner och små rutschbanor som de små tycker om. För barnen finns även ett lekområde och en internationell, engelskspråkig barnklubb.

För er som vill ägna er åt aktiviteter på hotellet erbjuds strandvolleyboll, tennis, bordtennis, boule, fotboll, cricket, gym och träningsklasser som vattengympa och aerobics.

Hotellet har även en egen nattklubb som är öppen inpå småtimmarna.

Övriga Tjänster

  • 24 timmars-reception

  • WiFi (avgift)

  • Valutaväxling

  • Biluthyrning

Lokal avgift kan tillkomma för en del av faciliteterna.