Kavos, Korfu

Island Beach - Adults Only

Omdömen från TripAdvisor
Baserat på 1306 omdömen

Läs mer om hotellet

Översikt

Är du på jakt efter en kompissemester med sol, bad och fest så passar vuxenhotellet Island Beach dig! Hotellet är av enklare standard, men du bor alldeles bredvid stranden och har kort promenadavstånd till Korfus välkända nattliv. I Kavos hittar du ett stort utbud av shopping, barer, restauranger och klubbar.

**Detta är ett vuxenhotell som endast välkomnar gäster över 18 år.**

Hur långt är det till närmsta strand?

Hotellet ligger precis vid stranden.

Avstånd från närmsta flygplats

Hotellet ligger 45 km från Korfus flygplats.

Boende

Hotellet erbjuder ett stort utbud av olika sorters rum och sviter, fördelade på en huvudbyggnad och en annexbyggnad som ligger 400 meter från huvudbyggnaden. Samtliga har luftkonditionering (mot avgift), minikylskåp och balkong eller terrass.

**Observera att incheckning sker i receptionen i huvudbyggnaden.**

Mat & dryck

Hotellet har en restaurang där du kan välja mellan att äta inomhus eller på uteserveringen på terrassen. Det finns också en poolbar och en snackbar där du kan beställa olika sorters drycker. Kavos har även ett bra utbud av olika matställen, om du föredrar att äta ute.

Aktiviteter, faciliteter & underhållning

Hotellet har två utomhuspooler som är omgivna av en solterrass med parasoll och solstolar. Det finns också en tv-lounge och ett spelrum med bland annat biljardbord. Gratis internet erbjuds i allmänna utrymmen.

Övriga tjänster

  • Vuxenhotell 18+

  • Luftkonditionering

  • Valutaväxling

  • Internet

Lokal avgift kan tillkomma för en del av faciliteterna.