Kavos, Korfu

Ionian Sea View Hotel

Omdömen från TripAdvisor
Baserat på 564 omdömen

Läs mer om hotellet

Översikt

Få ut det mesta av dina semesterdagar och bo på strandnära Ionian Sea View där du kan njuta av solen under dagen och utforska de olika barerna och det lokala köket på kvällen. Hotellet har ett soligt poolområde med havsutsikt, där du koppla av med en god bok i solstolarna eller ett svalkande dopp. Både hotellets italienskinspirerade restaurang och baren har dessutom öppet dygnet runt.

Hur långt är det till närmsta strand?

Hotellet ligger precis vid stranden. Sandstrand.

Avstånd från närmsta flygplats

Hotellet ligger 48 km från Korfus flygplats.

Boende

Här bor du i ljusa och luftiga rum som är inredda i klassisk stil med privat balkong. Samtliga har luftkonditionering, kokvrå och internet.

Mat & dryck

I hotellets restaurang, som har italiensk inriktning, serveras bland annat pizza och pastarätter. Du kan välja att äta på uteserveringen. Det finns också en bar där du kan beställa olika sorters drycker samt ett minilivs där du kan köpa matvaror, om du föredrar att laga dina egna rätter. Både restaurangen och baren är dessutom öppna dygnet runt.

Aktiviteter, faciliteter & underhållning

Hotellet har en solig terrass med havsutsikt där det finns en stor pool, omringad av solstolar och parasoll. Du kan också koppla av i tv-rummet eller spela bordtennis och biljard.

Övriga tjänster

  • Luftkonditionering

  • Internet

  • Värdeskåp

  • Minilivs

Lokal avgift kan tillkomma för en del av faciliteterna.