Aktuell information och reseuppdateringar gällande COVID-19 (Coronavirus). Läs mer

Gouvia, Korfu

Corcyra Beach

Omdömen från TripAdvisor
Baserat på 2956 omdömen

Läs mer om hotellet

Översikt

Louis Courcyra Beach är ett familjevänligt hotell där ni har nära till både stranden och till lokala tavernor och butiker. Detta innebär däremot inte att hotellet är högljutt eller har en stimmig atmosfär – istället är det en lugn semesteroas med två poolområden, en minigolfbana och en tennisbana. Hotellets personal anordnar aktiviteter och för barnen organiserar de en internationell engelskspråkig barnklubb. I hotellets restaurang serveras buffé och bor ni med All Inclusive ingår förutom måltiderna gratis glass och fika.

Gouvia är en livlig semesterort med så väl shopping som restauranger, barer och klubbar. Orten lockar så väl yngre resesällskap som familjer.

Hur långt är det till närmsta strand?

Närmsta strand ligger bara 100 meter bort.

Avstånd från närmsta flygplats

Hotellet ligger 10 km från Korfus flygplats.

Boende

Här bor ni i dubbelrum eller i familjerum som består av en sovrums- och en vardagsrumsdel som separeras med skjutdörr. Alla rum har hårfön, telefon, satellit-tv, kylskåp och luftkonditionering.

Mat & Dryck

Här finns en restaurang som serverar buffé och en bar som serverar dryck och snacks.

Aktiviteter, Faciliteter & Underhållning

Här finns två poolområden varav ett är lite lugnare. För er som vill ägna er åt aktiviteter finns här minigolfsbana, tennisbana och möjlighet att spela volleyboll. För barn finns här en lekplats och en internationell engelskspråkig barnklubb. Om kvällarna bjuder hotellets personal på underhållning.

Övriga Tjänster

  • 24 timmars-reception

  • WiFi (mot avgift i lobbyn)

  • Poolhanddukar

  • Tvättservice

  • Valutaväxling

Lokal avgift kan tillkomma för en del av faciliteterna.