Barbati, Korfu

Nautilus Hotel

Omdömen från TripAdvisor
Baserat på 276 omdömen

Läs mer om hotellet

Översikt
Här bor ni på ett enkelt hotell, 1 km från den fina Barbati-stranden dit hotellet kör gratisbuss varje dag. Hotellet har en pool med vacker utsikt över havet och en poolbar som serverar dryck och lättare måltider hela dagen. Rummen ni bor i är enkla men har balkong, tv och luftkonditionering. För barn finns på hotellet en lekplats. Här finns även möjlighet att spela basket eller bordtennis. Hotellet ligger ca 10 minuters promenad från Barbatis centrum där ni finner barer och tavernor.

Barbati är en liten resort på grekiska Korfu som passar för en avkopplande semester utan särskilt mycket stim. På ortens huvudgata finns det mesta man behöver, som mataffärer, tavernor och en och annan butik.

Hur långt är det till närmsta strand?
Barbatis strand ligger 1 km från hotellet. Hit körs gratis busstransport dagligen.

Avstånd från närmsta flygplats
Hotellet ligger 24,6 km från Korfus internationella flygplats.

Boende
Detta hotell erbjuder enkla dubbelrum med balkong, tv, telefon, luftkonditionering, kylskåp, hårfön och värdeskåp.

Mat & Dryck
Här finns en poolbar som serverar måltider och snacks hela dagen. Vid huvudgatan i Barbati finns restauranger och tavernor.

Aktiviteter, Faciliteter & Underhållning
Här finns en pool med omgivande solterrass som bjuder på vacker utsikt mot havet. För barnen finns en lekplats. På hotellet kan ni även spela basket eller bordtennis. Hotellet kör gratis busstransport ner till den närliggande stranden.

Övriga Tjänster
- Reception
- Parkering
- Valutaväxling
- Bagageförvaring
- Biluthyrning

Lokal avgift kan tillkomma för en del av faciliteterna.

Visa hotell på kartan