Agios Georgios South, Korfu

Labranda Sandy Beach Resort

Omdömen från TripAdvisor
Baserat på 0 omdömen

Läs mer om hotellet

Översikt

På Labranda Sandy Beach Resort bor ni idylliskt mellan den charmiga byn Agios Georgios och en vacker naturskyddad skog. Dessutom hittar ni en av Korfus bästa stränder precis utanför. Hotellet är familjevänligt och erbjuder tre poolområden, varav ett bjuder på en rolig aktivitetspool där hotellpersonalen håller i vattengymnastik och vattenpolo. Vid denna pool finns även ett par vattenrutschkanor som liten som stor uppskattar. Ett av de andra poolområdena fungerar som relax-område – hit går ni när vill slippa stoj och stim.

Agios Georgios är en perfekt semesterort för barnfamiljer. Det är en lugn by, med charmiga smågator där ni hittar butiker, kaféer och restauranger. Här finns en lång vacker sandstrand och en naturskyddad cederträdskog. Från centrum går en lokalbuss in till Korfu stad. Just vid detta hotell ligger ett närliggande diskotek, vilket gör att närområdet även lockar yngre resesällskap.

Hur långt är det till närmsta strand?

Hotellet ligger precis vid stranden.

Avstånd från närmsta flygplats

Hotellet ligger 28 km från Korfus internationella flygplats.

Boende

Här kan ni välja mellan att bo i dubbelrum eller familjerum. Alla rum har balkong eller terrass, hårfön, telefon, satellit-tv, minikyl och luftkonditionering. Familjerummen har både sovrum och vardagsrum med extrabäddar. Hotellet har en lugn lobbybar och vid poolen ligger Orion Pool Bar, som serverar läskande drycker hela dagen. Nere vid stranden finns en Beach Bar där det serveras dryck så väl som snacks, för er som inte vill promenera upp på hotellområdet när hungern slår till.

Mat & Dryck

På detta hotell finns huvudrestaurangen Terrace som serverar buffé med Medelhavstema. Inne på restaurang Olive Tree äter ni à la carte.

Aktiviteter, Faciliteter & Underhållning

Här finns tre poolområden, varav ett domineras av aktiviteter och håller ett högt tempo. Där hittar ni vattenrutschbanor och det är även där som hotellets vattenaktiviteter som vattengympa och vattenpolo tar plats. När ni vill slappna av finns även ett lugnare poolområde – perfekt om ni åker bara vuxna. På hotellet finns även två tennisbanor, ett gym och möjligheten att spela strandvolleyboll.

Hotellets personal håller i aktiviteter om dagarna och på kvällarna bjuds det på underhållning.

Övriga Tjänster

  • 24 timmars-reception

  • WiFi (avgift)

  • Internethörna (avgift)

  • Badhanddukar (gratis vid poolen, mot avgift på stranden)

  • Hissar

Lokal avgift kan tillkomma för en del av faciliteterna.