Metamorfosi, Halkidiki

Blue Dolphin

Omdömen från TripAdvisor
Baserat på 631 omdömen

Läs mer om hotellet

Översikt

Blue Dolphin är ett modernt hotell i Sinthonia, med ett av Halkidikis bäste lägen i Toroneo-buktens vackra famn. Hotellet har utomhuspooler, barnklubb, gym, bastu och ett fullspäckat underhållningsprogram.

Hur långt är det till närmsta strand?

Hotellet ligger 200 m från stranden.

Avstånd från närmsta flygplats

Hotellet ligger 85 km från Thessalonikis flygplats.

Boende

Alla rum har AC, kyl, satellit-TV, hårtork, säkerhetsskåp, Wi-Fi och telefon.

Mat & dryck

Strandbaren erbjuder kalla drinkar, kaffe, söta drycker och goda snacks såsom pizza och sandwichar fram till sent på eftermiddagen. Gästerna kan smaka på goda grekiska rätter i bistron och njuta av både lokala och internationella rätter på buffén. De finns även en poolbar samt en liten taverna med à la carte-meny.

Aktiviteter, faciliteter & underhållning

Gästerna kan vila upp sig på solterrassen som omringar den stora poolen. Hotellets underhållningsteam organiserar roliga aktiviteter under dagen och temakvällar med bland annat latinamerikansk musik och jazzmusik. För barnen finns här en barnpool, lekpark och en barnklubb. Vill man slappna av lite extra gör man dock bäst i att besöka hotellets spa, med både jacuzzi och bastu. För aktiva gäster finns tennis-, basket- och volleybollplaner, samt pingisbord, minigolf, dartspel, vattengymnastik, yoga och ett gym.

Övriga tjänster

  • Bar

  • Fullspäckat underhållningsprogram

  • Gym

  • Minigolf

  • Spafaciliteter

Lokal avgift kan tillkomma för en del av faciliteterna.