Aktuell information och reseuppdateringar gällande COVID-19 (Coronavirus). Läs mer
Sheikh Zayed, Dubai

Towers Rotana

Omdömen från TripAdvisor
Baserat på 4392 omdömen

Läs mer om hotellet

Översikt
Modernt och omtyckt hotell i centrala Dubai. Här bor du nära både världens högsta byggnad Burj Khalifa och världens största shoppingcenter Dubai Mall, med ett enormt utbud av shopping, nöjen och restauranger. Du tar dig lätt runt med taxi eller tunnelbana, tunnelbanestationen Financial Center ligger direkt utanför hotellet. På hotellet kan du njuta av sol och bad på takterrassen, träna i hotellets gym och äta goda middagar på den prisbelönta restaurangen Teatro.

Hur långt är det till närmsta strand?
Hotellet ligger 7 km från närmsta strand.

Avstånd från närmsta flygplats
Hotellet ligger 12 km från Dubai Airport.

Boende
Fina dubbelrum med modern inredning. I alla rum finns luftkonditionering, TV, telefon, minibar, värdeskåp, hårtork och badrum med badkar/dusch.

Mat & Dryck
Hotellet har flera restauranger och barer. På hotellet finns en av de bästa restaurangerna i Dubai, prisbelönta Teatro med smakupplevelser från Italien, Japan och Thailand.

Aktiviteter, Faciliteter & Underhållning
På hotellets takterrass finns pool och solstolar. Du har även gratis tillgång till hotellets toppmoderna gym, Bodylines.

Här bor du centralt i Dubai, och det finns mycket att se och göra i området runt hotellet. Du bor cirka 10 min med bil/tunnelbana från världens högsta byggnad Burj Khalifa och världens största shoppingcenter Dubai Mall, med ett enormt utbud av shopping och nöjen. Tunnelbanestationen Financial Center ligger direkt utanför hotellet, så du kan enkelt ta dig till och från hotellet.

Övriga tjänster
- 24 timmars reception
- 30 våningar (Hiss)
- WiFi
- Rumsservice
- Tvättservice
- Parkering
- Gratis poolhanddukar
- Uttagsautomat

Lokal avgift kan tillkomma för vissa av faciliteterna.