Aktuell information och reseuppdateringar gällande COVID-19 (Coronavirus). Läs mer

Jumeirah Beach Area, Dubai

The Westin Mina Seyahi Beach Resort and Spa

Omdömen från TripAdvisor
Baserat på 4353 omdömen

Läs mer om hotellet

Översikt

Med sitt läge på Dubais kust så är The Westin Mina Seyahi Beach Resort and Spa en riktig idealdestination för den som är ute efter att ladda om batterierna. Ta med familjen på en vardagspaus med guldkant, där rekreationsaktiviteter av alla dess slag utlovas.

Hur långt är det till närmsta strand?

Hotellet ligger 150 meter från stranden.

Avstånd från närmsta flygplats

Hotellet ligger 32 km från Dubais flygplats.

Boende

Hotellet har totalt 292 rum, varav 24 är sviter. Välj mellan deluxe-rum, Executive Club-rum och en hel rad av lyxiga sviter. Stilfull inredning och moderna bekvämligheter i kombination med de vackra vyerna över staden eller över arabiska havet gör detta till en rofylld och estetiskt tilltalande upplevelse. Gratis Wi-Fi, TV, walk-in garderob, kaffe och té-kokare är inkluderat i alla rum och sviter.

Förmåner som ingår i Club-tillägget är sen frukost, lunch och dryck, enkelresor med taxi och tillgång till ett speciellt VIP område med en pittoresk utsikt.

Mat & dryck

Det finns nio olika alternativ att välja mellan i matväg. Du har spansk grill, kubanskt, thai, deli och mycket mer bara runt hörnet från din svit. För att släcka törsten kan du besöka juiceriet för fruktiga och hälsosamma smoothies, vinbaren eller någon av cocktailstationerna. För de små så erbjuder alla restauranger barnmenyer, och även valmöjligheten att få maten serverad uppe på rummet.

Aktiviteter, faciliteter & underhållning

På The Westin Dubai Mina Seyahi Beach Resort finns det alltid roliga aktiviteter för hela familjen att utnyttja. Hotellet har totalt fem utomhusbassänger, där alla har utsikt mot havet. För de som hellre vill njuta av den fantastiska solen så finns solstolar med parsoll och en poolbar med förfriskningar. För dig med sprall i benen så finns ett gym med modern utrustning och ett spa med bastu och jacuzzi som erbjuder många olika behandlingar. Du är även välkommen ner till den privata stranden när som helst. För barnen så finns barnvakter, strandspel och även lekledare som anordnar roliga aktiviteter dagen lång.

Övriga tjänster

-24-timmarsreception

-Luftkonditionering

-Barnpassning

-Valutaväxling

-Vårdcentral

-Internet

-Barnpool

-Tvättservice

-Bagageförvaring

-Rumservice

-Värdeskåp

Lokal avgift kan tillkomma för en del av faciliteterna.