Jumeirah Palm, Dubai

Hotel Jumeirah Zabeel Saray

Omdömen från TripAdvisor
Baserat på 9155 omdömen

Läs mer om hotellet

Översikt

Femstjärniga Hotel Jumeirah Zabeel Saray erbjuder allt du kan önska dig för en lyxig och avkopplande semester. Hotellet erbjuder ett stort utbud av restauranger och aktiviteter. De vuxna kan spela tennis eller koppla av med exklusiva spabehandlingar, medan barnen kan leka i den lilla vattenparken eller delta i barnklubbens roliga aktiviteter. Hotellet har också en stor infinitypool och precis intill hotellet ligger en privat strand.

Hur långt är det till närmsta strand?

Hotellet ligger precis vid stranden. Privat strand.

Avstånd från närmsta flygplats

Hotellet ligger 41 km från Dubais flygplats.

Boende

Du kan här välja mellan flera olika sorters rum och sviter. Samtliga är elegant inredda och utrustade med tv och balkong.

Mat & dryck

I hotellets huvudrestaurang, Imperium, serveras internationella rätter i bufféform. Det finns även flera á la carte-restauranger som serverar bland annat turkiska, indiska och libanesiska rätter. Vid stranden ligger strandbaren Plaj, som har italiensk inriktning, och du kan även besöka de flera andra barerna på hotellområdet.

Aktiviteter, faciliteter & underhållning

Hotellet har en stor infinitypool med havsutsikt. Hotellet har också ett lyxigt hälsocenter med gym och spa. Aktiviteter som erbjuds är tennis, boule och olika vattensporter. För barn finns en liten vattenpark, klättervägg, lekplats och olika sorters spel. En barnklubb för barn i åldrarna 4 – 16 år finns även och barnpassning erbjuds mot avgift.

Övriga tjänster

  • 24-timmarsreception

  • Luftkonditionering

  • Privat strand

  • Barnpassning

  • Souvenirbutik

Lokal avgift kan tillkomma för en del av faciliteterna.