Jumeirah, Dubai

Bonnington Jumeirah Lakes Towers

Omdömen från TripAdvisor
Baserat på 5301 omdömen

Läs mer om hotellet

Översikt

Här bor ni lyxigt och centralt! Njut av god mat och en fantastisk infinitypool med utsikt över Dubais skyline. Hotellet ligger bara 5 minuter från närmsta metrostation och shoppingcentret Dubai Marina Shopping Mall. På hotellet finns en omtyckt restaurang med platser inomhus och utomhus. Här finns även två barer och ett café. Uppe på elfte våningen ligger den vackra poolen, ett välutrustat gym, en jacuzzi, en bastu och en ångbastu. Här finns även ett lekområde för barn och en hårsalong. Vid poolen hittar ni en trevlig poolbar där ni kan njuta av den otroliga utsikten över staden.

Hur långt är det till närmsta strand?

Dubai har flera stränder med fin sand. Den mest kända allmänna stranden heter Jumeira Beach och ligger 23 km från detta hotell.

Avstånd från närmsta flygplats

Hotellet ligger 36 km från Dubais flygplats.

Boende

Alla rum på detta hotell erbjuder lyx och komfort. Alla rum erbjuder stora mjuka sängar och ett snyggt badrum med badkar och dusch. Ni har minibar och vatten på flaska, samt ett värdeskåp. Bokar ni svit har ni även ett vardagsrum med soffa, samt en extra toalett.

Mat & Dryck

Här finns en restaurang med både en inomhusdel och en utomhusdel. Hotellet har även två barer, varav en är irländsk, samt ett café. Uppe på 11 våningen finns även en poolbar med fantastisk utsikt över Dubais skyskrapor.

Aktiviteter, Faciliteter & Underhållning

Detta hotell har en infinitypool uppe på elfte våningen med fin utsikt över omgivande skyskrapor. På elfte våningen finns även ett välutrustat gym, med anslutande bastu och ångbastu. Denna våning erbjuder också en härlig jacuzzi och ett lekområde för barn.

Hotellet ligger bara 5 minuter från närmsta metrostation – med metrosystemet kan ni sedan ta er runt staden. Ni bor även nära shoppingcentet Dubai Marina Shopping Mall.

Övriga Tjänster

  • 24-timmarsreception

  • WiFi (gratis på delar av hotellområdet)

  • Valutaväxling

  • Bagageförvaring

  • Uttagsautomat

  • Rumservice

Lokal avgift kan tillkomma för en del av faciliteterna.