Aktuell information och reseuppdateringar gällande COVID-19 (Coronavirus). Läs mer

Deira, Dubai

Grand Excelsior Bur Dubai

Omdömen från TripAdvisor
Baserat på 1485 omdömen

Läs mer om hotellet

Översikt

Upplev Gran Excelsiors unika design i form av ett skepp eller de trendigt inredda rummen med arabiska detaljer. De åtta matställena bjuder in till en kulinarisk upplevelse med rätter från hela världen. Här kan du också njuta i hotellets spa eller koppla av vid poolen på takterrassen. Glöm inte att besöka några av de populära shoppingcentrumen som ligger i närheten!

Hur långt är det till närmsta strand?

Det är ungefär 10 km till Jumeirah strand.

Avstånd från närmsta flygplats

Det är ungefär 6 km till Dubais internationella flygplats.

Boende

Rummen på Gran Excelsior är trendigt designade med arabiska detaljer. Alla rum har TV, Wi-Fi, värdeskåp och telefon. Det finns även hårfön i badrummet. Det ingår också vatten, kaffe och te och nyhetstidningar.

Mat & Dryck

Hotellet har hela åtta restauranger som serverar rätter från hela världen i form av buffé. Varför inte testa arabiskt när du väl är här!

Aktiviteter, Faciliteter & Underhållning

Du som gäst har fri tillgång till gymmet med både konditionsmaskiner och fria vikter, bastun och gratis-transport till shoppingcentrumen och stranden. Det historiska området Al Fahidi ligger i närheten och Dubaimuseet är väl värt ett besök om du är intresserad av hur Dubai kom till. Besök också textilsoukerna eller caféerna i Dubaiviken.

Övriga Tjänster

  • 24-timmars reception

  • Wi-Fi

  • Biluthyrning

  • Bagageförvaring

Lokal avgift kan tillkomma för en del av faciliteterna.