Aktuell information och reseuppdateringar gällande COVID-19 (Coronavirus). Läs mer

Bur Dubai, Dubai

Movenpick Bur Dubai

Omdömen från TripAdvisor
Baserat på 2788 omdömen

Läs mer om hotellet

Översikt
Movenpick Hotel Bur Dubai är bekvämt beläget i hjärtat av Dubai, bara 10 minuter från flygplatsen och nära världens största köpcentrum – Dubai Mall. Härifrån kan du också ta dig till stranden Jumeirah Beach på cirka 12 minuter.

Hur långt är det till närmsta strand?
Hotellet ligger 10 km från stranden.

Avstånd från närmsta flygplats
Hotellet ligger 12 km från Dubais flygplats.

Boende
Hotellet har totalt 256 rum som alla är dekorerade i beige och djupblått eller vinrött. De är även utrustade med Wi-Fi, luftkonditionering, privat badrum, telefon, TV, kaffe- och té-kokare, telefon, adapters, hårtork, minibar och värdeskåp.

Mat & dryck
Här kan du välja mellan flera olika restauranger, bland annat Chutneys Restaurant som specialiserar sig på indiskt, Fakhreldine där du kan prova på autentiska arabiska läckerheter, och den välkända Fountain Restaurant – en stilfull restaurang med förstklassig service beläget mitt i hjärtat av hotellet.

Aktiviteter, faciliteter & underhållning
Ta ett dopp i den stora utomhuspoolen eller prova på någon av de många aktiviteterna som anordnas på området, däribland dykning, golf, gym och aerobics. För dig som letar efter ultimat avkoppling finns ett prisbelönt spa där du kan ta dig en massage, bada Jacuzzi eller bastu och mycket mer. Glöm inte heller att besöka poolen på takterrassen!

Övriga tjänster
– 24-timmarsreception
– Luftkonditionering
– Valutaväxling
– Gym
– Frisörsalong
– Internet
– Barnpool
– Tvättservice
– Rumservice
– Spa

Lokal avgift kan tillkomma för en del av faciliteterna.