Jumeirah Palm, Dubai

Anantara The Palm Dubai Resort

Omdömen från TripAdvisor
Baserat på 10387 omdömen

Läs mer om hotellet

Översikt

På den ikoniska ön Palm Jumierah ligger Anantara The Palm Dubai Resort. Omgivet av vit sand och bara ett stenkast ifrån Dubais många sevärdheter så är detta den perfekta tillflykten för den som vill omge sig med Emiraternas avkopplande lyx.

Hur långt är det till närmsta strand?

Hotellet ligger precis vid stranden.

Avstånd från närmsta flygplats

Hotellet ligger 42 km från Dubais flygplats.

Boende

Anantara The Palm erbjuder såväl enbäddsrum som familjerum och tvårumsvillor. Alla rum och villor har privat badrum, TV, Wi-Fi, Nespressomaskin, minibar och värdeskåp. För extra lyx kan du välja ett Premier- eller Deluxe Lagoon Access-rum där du kan koppla av på din egna privata terass och har direkttillgång till den vackra lagunpoolen.

Mat & dryck

Ge dig in på en mängd olika smakupplevelser på någon av hotellets många restauranger. För en bra start på dagen så erbjuder Anantara The Palm en stor frukostbuffé med ett brett sortiment. Senare på dagen så kan du välja mellan asiatiskt på Mekong, färsk fisk på The Beach House, eller kanske vill du pröva på australiensiskt på Bushman’s Restaurant & Bar? Fräscha cocktails och drycker av alla dess slags finns runtom på hela resorten.

Aktiviteter, faciliteter & underhållning

Anantara The Palm har en stor utomhuspool, tre lagunpooler och en barnpool vilket gör det möjligt för personer i alla åldrar att njuta av det klarblåa vattnet. Småttingar kan vara med i hotellets Tuk Tuk barnklubb, och för äldre barn eller ungdomar som vill så finns även en Chill Teens klubb där olika aktiviteter anordnas dagligen. För de som vill motionera eller bara spela på kul så finns ett gym, två tennisbanor och redskap för olika vattensporter.

Spaet erbjuder många typer av behandlingar för att skräddarsy just din upplevelse. Välj mellan olika ansiktsbehandlingar, turkiska bad, örtbad, saltstensbastu eller isgrotta.

Övriga tjänster

-Skönhetssalong

-Valutaväxling

-Frisör

-Internet

-Barnklubb

-Lekplats

-Tvättservice

-Rumservice

-Tennisbana

Lokal avgift kan tillkomma för en del av faciliteterna.