Hurghada, Hurghada

Titanic Palace And Aquapark Resort

Omdömen från TripAdvisor
Baserat på 5100 omdömen

Läs mer om hotellet

Översikt

Det stora hotellkomplexet Titanic Palace And Aquapark Resort erbjuder en mängd olika aktiviteter för både stora och små. På det stora poolområdet hittar du flera pooler, ett piratskepp och en vattenpark med hela 16 vattenrutschbanor för både våghalsar och yngre gäster. Föredrar du att bada i havet ligger den privata sandstranden alldeles intill och här kan du testa på bland annat vindsurfing och snorkling.

Hur långt är det till närmsta strand?

Hotellet ligger precis vid stranden.

Avstånd från närmsta flygplats

Hotellet ligger 15 km från Hurghadas flygplats.

Boende

Du kan här välja mellan att bo i standardrum (48 kvm stora), superiorrum (55 kvm) samt familjerum med ett rum (55 kvm) eller två rum (58 kvm). Standardrummen finns också som swim-up rum och bungalower - de är då i direkt anslutning till poolen. Samtliga har luftkonditionering, tv, minibar, badrumsartiklar och balkong eller terrass. Städning samt byte av handdukar och sängkläder sker 7 dagar/veckan.

Mat & dryck

Hotellet har två huvudrestauranger, Antonio och Cleopatra, där frukost, lunch och middag serveras i bufféform. Du kan välja att bo med All Inclusive. Det finns också flera á la carte-restauranger med bland annat indiska, mexikanska och japanska rätter. Hotellet har också fem barer där du kan beställa snacks, glass och olika sorters drycker. Restaurangerna och barernas öppettider kan variera beroende på säsong.

Aktiviteter, faciliteter & underhållning

Hotellet har ett 8 000 kvm stort poolområde med flera pooler, varav en är uppvärmd vintertid, och en barnpool, också den uppvärmd vintertid. Här finns också en vattenpark med 16 vattenrutschbanor, en paddelflod, en vågpool och ett piratskepp. Nere vid den privata stranden kan du testa på vindsurfing, kitesurfing och snorkling. Du kan också spela basket, vattenpolo, vattengymnastik, biljard, dart, pingis, bordsfotboll, bowling och olika tv-spel. På hotellets hälsoavdelning finns gym, bastu, turkiskt bad, ångbastu, jacuzzi och massagefaciliteter. Barnen kan delta i barnklubbens roliga aktiviteter och i hotellets amfiteater anordnar hotellets personal olika shower och evenemang.

Övriga tjänster

  • 24-timmarsreception

  • Parkering

  • Internet

  • Tvättservice

  • Kemtvätt

  • Souvenirshop

  • Valutaväxling

  • Värdeskåp

Lokal avgift kan tillkomma för en del av faciliteterna.