Hurghada, Hurghada

Three Corners Sunny Beach Resort

Omdömen från TripAdvisor
Baserat på 5176 omdömen

Läs mer om hotellet

Översikt

Three Corners Sunny Beach ligger precis vid en vacker privat strand och erbjuder familjevänliga faciliteter som en minigolfsbana och en mindre vattenpark för barn. För barnen finns även en internationell barnklubb där de kan leka under uppsyn, en lekplats och ett lekrum. Hotellet har två uppvärmda pooler och ett antal restauranger och barer. För äldre gäster anordnas aktiviteter som strandvolleyboll, vattenpolo, aerobics och yoga.

Centrala Hurghada ligger ca 10 minuters bilresa från hotellet.

Hur långt är det till närmsta strand?

Hotellet ligger precis vid stranden.

Avstånd från närmsta flygplats

Hotellet ligger bara 9 km från Hurghadas flygplats.

Boende

Här kan ni välja mellan att bo i standardrum (33 m2), familjerum (33 m2) eller stort familjerum - grand family room (51,5 m2). Alla rum har balkong/terrass, luftkonditionering, badrum med dusch och toalett, minikyl, satellit-tv, telefon, värdeskåp och hårfön.

Antal bäddar/rum:

  • I standardrummen finns 1 dubbelsäng eller 2 enkelsängar

  • I familjerummen finns 1 dubbelsäng eller 2 enkelsängar, samt två enkelsängar eller en bäddsoffa för barn.

  • I de större familjerummen finns 1 dubbelsäng, 2 enkelsängar och en extrasäng.

Mat & Dryck

Här finns två huvudrestauranger som serverar buffé och en à la carte-restaurang som serverar italienskt. I bufférestaurangerna har hotellet temakvällar veckovis, bland annat serveras italiensk, orientalisk och fransk mat. Hotellet har även tre barer.

Aktiviteter, Faciliteter & Underhållning

Här finns två uppvärmda utomhuspooler och en mindre vattenpark för barn med olika vattenrutschbanor och fontäner. Hela familjen kan spela minigolf eller bordtennis. Hotellets personal anordnar en internationell barnklubb för yngre gäster och för hotellets äldre gäster finns aktiviteter som strandvolleyboll, vattenpolo, aerobics och yoga.

Övriga Tjänster

  • 24 timmars-reception

  • Internethörna

  • Butiker

  • Tvättservice

Lokal avgift kan tillkomma för en del av faciliteterna.