Hurghada, Hurghada

Minamark Beach Resort Hotel

Omdömen från TripAdvisor
Baserat på 3494 omdömen

Läs mer om hotellet

Översikt

Detta fyrstjärniga hotell ligger precis på stranden i Hurghada. Här hittar ni en utomhuspool och ett hälsocenter där ni kan få härlig massage eller träna på gym. Rummen på hotellet är rymliga och inredda i färgrika tyger, typiska för regionen, och trädetaljer. Äta kan ni göra på en av hotellets två restauranger som serverar ett varierat matutbud. På hotellet finns ett dyk- och vattensportcenter där ni kan prova på allt möjligt – allt från att dyka i vackra Röda Havet till att åka snabba bananbåtar. Om kvällarna kan ni gå och titta på hotellets live-shower eller besöka hotellets nattklubb.

Hur långt är det till närmsta strand?

Hotellet ligger precis på stranden.

Avstånd från närmsta flygplats

Hotellet ligger 8,3 km från Hurghadas flygplats.

Boende

Här bor ni i rum med luftkonditionering, satellit-tv och minibar. Många av rummen har även balkong med utsikt över havet eller poolen.

**Vänligen observera att Economy- och Promo-rummen inte har balkong eller terrass.**

Mat & Dryck

Hotellet har två restauranger som har olika teman på alla veckans dagar, så att ni inte blir trötta på maten. Här finns även flera barer.

Aktiviteter, Faciliteter & Underhållning

Här finns en stor pool som omges av en solterrass med solstolar och parasoll. På hotellet kan ni även prova på att dyka och utöva andra vattensporter med hjälp från personalen på hotellets dykcenter som ligger nere på stranden. Hotellets personal anordnar även aktiviteter som vattengymnastik, dansklasser och strandvolleyboll. För barnen finns här ett lekområde med rutschbanor, leksaker och pyssel. Om kvällarna hålls ett barndisco. För liten som stor erbjuder hotellet även kvällsshower. Vuxna gäster kan sedan fortsätta kvällen på hotellets nattklubb. På hotellets hälsocenter kan ni både gå på spa och träna på gym.

Det finns också en ny vattenpark med två nya pooler för barn och vuxna, samt flera färgglada vattenrutschbanor.

Övriga Tjänster

  • 24 timmars-reception

  • Wi-Fi (avgift)

  • Bagageförvaring

  • Tvättservice

Lokal avgift kan tillkomma för en del av faciliteterna.