Makadi Bay, Hurghada

Tia Heights Makadi Bay

Omdömen från TripAdvisor
Baserat på 2059 omdömen

Läs mer om hotellet

Översikt
Tia Heights är ett stort hotell i Makadi Bay, Hurghada. Här bor ni precis vid en fin privat sandstrand och med tillgång till stor vattenpark. I vattenparken finns hela 17 häftiga vattenrutschbanor, varav tre är för de allra minsta. På hotellet hittar ni även en härlig lagunliknande pool och ett dykcenter där ni kan lära er det ni behöver för att utforska det häftiga djurlivet i Röda Havet. Hotellet har ett spa där ni kan få massage och olika behandlingar, bada bastu och ångbad, eller ta ett dopp i inomhuspoolen. Hotellets personal anordnar aktiviteter under dagarna och i barnklubben kan barnen leka under uppsyn.

Hur långt är det till närmsta strand?
Hotellet ligger precis vid stranden.

Avstånd från närmsta flygplats
Hotellet ligger 32 km från Hurghadas flygplats.

Boende
På detta stora hotell kan ni välja mellan att bo i standardrum, juniorsviter eller rum med utsikt över stranden, poolen eller sanddynerna. Alla rum har balkong, badrum, luftkonditionering, telefon, minibar, hårfön, värdeskåp och satellit-tv.

**Vänligen notera att vissa av rummen ligger i en annexbyggnad.**

Mat & Dryck
På detta hotell finns sammanlagt 14 restauranger och barer vilket innebär att ni alltid har ett stort matutbud att välja på. Bland annat serveras mat med lokal och orientalisk inspiration, italiensk mat, samt fisk och skaldjur.

Aktiviteter, Faciliteter & Underhållning
På Tia Heights finns massor att göra. I hotellets vattenpark finns hela 17 vattenrutschbanor, varav tre är för de allra minsta. Här finns även vågpooler och en ”djungelpromenad” med konstgjorda vattenfall och gröna vackra växter. Hotellet har också tennisbanor och ett gym för er som vill hålla igång. När ni vill slappna av finns ett spa där ni kan få behandlingar, massage eller bada bastu och ångbastu.

Hotellets underhållningspersonal anordnar aktiviteter för liten som stor. Bland annat håller de i en internationell engelskspråkig barnklubb där barnen kan ägna sig åt olika lekar och tävlingar.

Övriga Tjänster
- 24 timmars-reception
- Wifi (avgift)
- Uttagsautomat
- Valutaväxling
- Tvättservice

Lokal avgift kan tillkomma för en del av faciliteterna.

Visa hotell på kartan