Makadi Bay, Hurghada

Tia Heights Makadi Bay

Omdömen från TripAdvisor
Baserat på 2706 omdömen

Läs mer om hotellet

Översikt

Tia Heights är ett stort hotell i Makadi Bay, Hurghada. Här bor du precis vid en fin sandstrand där du kan testa på olika vattensporter eller ta en lektion i dykning så du kan utforska det häftiga djurlivet i Röda Havet. På hotellet hittar du även en härlig lagunliknande pool och ett spa med en uppvärmd inomhuspool och ångbastu. Hotellets personal anordnar aktiviteter under dagarna och i barnklubben kan barnen leka under uppsyn.

Hur långt är det till närmsta strand?

Hotellet ligger precis vid stranden.

Avstånd från närmsta flygplats

Hotellet ligger 30 km från Hurghadas flygplats.

Boende

Hotellet erbjuder 480 rum och sviter som alla har luftkonditionering, tv, telefon, hårtork, minibar och balkong eller terrass. Vissa av rummen ligger i en annexbyggnad.

Mat & dryck

I hotellets huvudrestaurang serveras rätter i bufféform med olika temakvällar. Det finns också en fiskrestaurang och en restaurang som är belägen precis vid stranden, båda serverar rätter á la carte. Du kan även beställa olika sorters drycker i lobbybaren, puben eller diskobaren.

Aktiviteter, faciliteter & underhållning

Hotellet har en stor utomhuspool, en barnpool och en uppvärmd inomhuspool. Du kan också spela tennis, minigolf och strandvolleyboll eller träna på gymmet. På hotellets spa finns bland annat bastu och ångbastu. Nere vid stranden finns ett dykcenter och du kan testa på segling, kajak, vindsurfing och vattenskidor. I receptionen kan du också beställa utflykter som båtresor och ökenvandringar. För barnen finns en barnklubb som anordnar olika aktiviteter.

Övriga tjänster

  • 24-timmarsreception

  • Luftkonditionering

  • Internet

  • Värdeskåp

  • Utflyktsdisk

Lokal avgift kan tillkomma för en del av faciliteterna.