Makadi Bay, Hurghada

Serenity Makadi Beach

Omdömen från TripAdvisor
Baserat på 4559 omdömen

Läs mer om hotellet

Översikt

Stort hotell med privat sandstrand och gott om aktiviteter! Serenity Makadi Beach passar dig som vill koppla av och njuta av sol och bad – här finns hela sju stora pooler och hotellet ligger direkt vid sandstranden. Vid stranden kan du även testa på olika vattensporter, dykning och snorkling. För barnen finns barnpool och barnklubb i hotellets regi.

Hotellet ligger bara 500 m från golfbanan Madinat-Makadi.

Hur långt är det till närmsta strand?

Hotellet ligger direkt vid stranden. Sandstrand.

Avstånd från närmsta flygplats

Hotellet ligger 35 km från Hurghada flygplats.

Boende

Här bor du i rymliga och trevligt inredda rum med balkong eller terrass. I alla rum finns luftkonditionering, TV, telefon, värdeskåp, litet kylskåp, te- och kaffefaciliteter, hårtork och badrum med dusch.

Mat & Dryck

Hotellet har sju restauranger, bl.a. en huvudrestaurang som serverar buffémåltider, en italiensk restaurang och en orientalisk restaurang. På hotellområdet finns även flera barer och caféer.

När du bor med All Inclusive ingår alla måltider, dryck och snacks. Måltiderna serveras som buffé.

Aktiviteter, Faciliteter & Underhållning

Hotellet har en stor och lummig trädgård med flera busvänliga grönområden. I trädgården finns även sju pooler, varav en uppvärmd pool och en barnpool. Runt poolerna finns solstolar och parasoll. Vid hotellets privata strand kan du testa på olika vattensporter, dykning och snorkling.

På hotellområdet finns även möjlighet att spela tennis, bordtennis, biljard och träna på gym. För dig som vill koppla av erbjuds bastu, jacuzzi och massagebehandlingar. Hotellets personal håller i underhållning och aktiviteter för både barn och vuxna. Bara 500 m från hotellet finns golfklubben Madinat-Makadi.

Här bor du cirka 40 km från Hurghada centrum med ett stort utbud av shopping och nöjen. Hotellet erbjuder regelbunden buss till och från centrum.

Övriga tjänster

  • 24 timmars reception

  • 2-3 våningar (Ingen hiss)

  • Parkering

  • Internet

  • Uttagsautomat

  • Butik/Souvenirbutik

  • Utflyktsinformation

  • Tvättservice

Lokal avgift kan tillkomma för vissa av faciliteterna.