Hurghada, Hurghada

Jungle Aqua Park

Omdömen från TripAdvisor
Baserat på 3094 omdömen
Vill du åka på semester, men vet inte vart? Testa Solakuten för inspiration!
Antal rum: 1

Läs mer om hotellet

Översikt
Jungle Aqua Park ligger i Makadi Bay, söder om den populära semesterorten Hurghada. Hotellet har en stor spännande vattenpark med hela 35 vattenrutschkanor, varav 14 är för de yngre barnen. Här kan man bland annat åka ikapp på en multislide, åka flottfärd eller ge sig på den spännande vattenrampen i en stor gummiring. Vattenlandet har rutschkanor som får det att kittla i magen för både yngre och äldre gäster. Resorten har hela sex restauranger som alla serverar buffé med olika teman. Hotellet har åtta barer.

Hur långt är det till närmsta strand?
900 meter. Hit kan man promenera eller åka strandbuss.

Avstånd från närmsta flygplats
34 km från Hurghadas flygplats.

Boende
Från de stora rummen i häftig egyptisk stil har man utsikt över det vackra hotellområdet. Alla rum har balkong/terrass, luftkonditionering, dagligt städ, badrum, satellit-tv och värdeskåp.

Mat & Dryck - All inclusive på Jungle Aqua Park
På Jungle Aqua Park bor man All Inclusive och har hela sex bufférestauranger med olika spännande teman att välja mellan. En av bufférestaurangerna är specifikt anpassade efter de yngsta och serverar rätter som barnen tycker om. På området finns även åtta barer som serverar snacks och dryck (alla alkoholhaltiga drycker är lokalproducerade).

Aktiviteter & Underhållning
Med sina 33 pooler och 35 vattenrutschkanor lär man aldrig ha tråkigt på Jungle Aqua Park. Vill man göra någonting annat finns gym, aerobics, vattengymnastik, bordtennis, biljard, videospel, minigolf och en fotbollsplan. På stranden kan man även prova på att dyka. För barnen finns lekplats, miniklubb (4-12 år), minidisco.

Övriga Tjänster
- 24 timmars-reception
- Spa
- Internet
- Tvättservice
- Butiker

Lokal avgift tillkommer för en del av faciliteterna.

Visa hotell på kartan