För aktuell information och reseuppdateringar gällande COVID-19, läs mer.

Hurghada, Hurghada

Hurghada Long Beach Resort (ex Hilton)

Omdömen från TripAdvisor
Baserat på 3306 omdömen

Läs mer om hotellet

Översikt

Hurghada Long Beach Resort ligger direkt vid sandstranden och passar både familjer och par. Hotellet har ett stort poolområde, vackert utformat med broar, öar och hela sex pooler. Här finns dessutom gott om saker att hitta på – vid stranden kan du testa på olika vattensporter, snorkling och dykning för att sedan koppla av i hotellets spa eller njuta av en god middag. För barnen finns lekplats och barnklubb.

Hur långt är det till närmsta strand?

Hotellet ligger direkt vid stranden. Sandstrand.

Avstånd från närmsta flygplats

Hotellet ligger 14 km från Hurghadas flygplats.

Boende

Här bor du i rymliga rum med ljus inredning (ca 40 kvm). I alla rum finns balkong, TV, minibar och modernt badrum med badkar/dusch.

Mat & Dryck

På hotellområdet finns fyra restauranger och 12 barer, varav en strandbar. De fyra restaurangerna har olika teman – huvudrestaurang med barnmeny, italienskt, orientaliskt och en restaurang med show-cooking.

När du bor med All Inclusive ingår alla måltider, dryck och snacks.

Aktiviteter, Faciliteter & Underhållning

På hotellet finns ett stort och vackert poolområde med sex pooler, solstolar och parasoll. Poolerna omges av palmer och stora grönområden. Vid stranden njuter du av sol och bad eller testar på vattensporter som vattenskidor, vindsurfing och snorkling. Hotellet har även ett eget dykcenter och erbjuder dykkurser på olika nivåer.

Hotellet har även ett modernt gym, tennis och squash. Vill du koppla av ordentligt kan du besöka hotellets spa där du njuter av turkisk hamam, jacuzzi, ångbastu, massage och spabehandlingar. För barnen finns lekplats och barnklubb som hotellets egen personal håller i.

Övriga tjänster

  • 24 timmars reception

  • Hiss

  • Parkering

  • Uttagsautomat

  • Souvenirbutik

  • Tvättservice

  • Turistinformation

Lokal avgift kan tillkomma för vissa av faciliteterna.