Aktuell information och reseuppdateringar gällande COVID-19 (Coronavirus). Läs mer

Hurghada, Hurghada

Jaz Casa Del Mar Beach

Omdömen från TripAdvisor
Baserat på 674 omdömen

Läs mer om hotellet

Översikt

När du bor på Jaz Casa Del Mar Beach hittar du en lång, finkornig sandstrand alldeles runt knuten. Både här och på det stora poolområdet finns gratis solstolar och du kan testa på att snorkla i den klara vattnet. Det stora hotellkomplexet erbjuder flera restauranger och barer, en pool med roliga vattenrutschbanor och underhållning för både stora och små.

**Observera att hotellet delar faciliteter med Grand Plaza Resort och du kan bli tilldelad ett rum i båda delarna.**

Hur långt är det till närmsta strand?

Hotellet ligger precis vid stranden. Privat sandstrand.

Avstånd från närmsta flygplats

Hotellet ligger 6 km från Hurghadas flygplats.

Boende

Hotellet erbjuder 199 rum, fördelade på en huvudbyggnad och sex annexbyggnader. Samtliga har luftkonditionering, tv, telefon, hårtork, minibar (fylls med en stor flaska vatten dagligen) och värdeskåp.

Mat & dryck

I hotellets huvudrestaurang, Panorama, serveras rätter i bufféform. Du kan välja att bo med All Inclusive. Det finns också en italiensk á la carte-restaurang, Casa Mia, och i Catamaran Beach Restaurant kan du njuta av en matbit nere vid stranden. Det finns även fem barer där du kan beställa snacks och olika drycker.

Vårdad klädsel gäller i restaurangerna vid middagstid. Shorts, sandaler och strandkläder är inte tillåtna. Badkläder är inte heller tillåtna att bära vid någon tidpunkt i restaurangerna, barerna och lobbyn.

Aktiviteter, faciliteter & underhållning

Hotellet har flera sorters pooler, inklusive två familjepooler och en barnpool. En av poolerna har också tre vattenrutschbanor. Både på solterrasserna och nere vid den privata sandstranden erbjuds parasoll, solstolar och handdukar. Vid stranden kan du också testa på dykning, snorkling och olika vattensporter. Du kan också spela tennis, strandvolleyboll och bordtennis. På hälsoavdelningen finns ett gym och ett spa med bastu, jacuzzi och ångbastu. Barnen kan delta i barnklubbens aktiviteter (morgon och eftermiddag) med bland annat dagliga minidiskon. Ett underhållningsprogram finns och internet är tillgängligt mot avgift.

Tänk på att kontantbetalning inte är möjlig någonstans på hotellet. Istället läggs kostnaderna på din rumsnota som betalas vid utcheckning.

Övriga tjänster

  • Luftkonditionering

  • Bankomat

  • Barnpassning

  • Valutaväxling

  • Internet

  • Tvättservice

  • Rumservice

  • Värdeskåp

Lokal avgift kan tillkomma för en del av faciliteterna.