Hurghada, Hurghada

Aladdin Beach Resort

Omdömen från TripAdvisor
Baserat på 613 omdömen

Läs mer om hotellet

Översikt
Aladdin Beach Resort är ett stort hotellkomplex, på gångavstånd från centrala Hurghada. Här hittar ni två stora pooler och två barnpooler så att hela familjen kan bada utan problem. Som gäst på detta hotell får ni även tillgång till systerhotellet Titanic Beach Resorts vattenpark! Andra aktiviteter som ni kan ägna er åt inkluderar tennis, basket och aerobics. För barn finns internationell barnklubb och en lekplats. Hotellet har en huvudrestaurang, en à la carte-restaurang och hela sex barer. Här erbjuds även ett all inclusive-alternativ.

Hur långt är det till närmsta strand?
Hotellet ligger 150 meter från stranden.

Avstånd från närmsta flygplats
Hotellet ligger 15 km från Hurghadas flygplats.

Boende
Här bor ni i rum där ni hittar luftkonditionering, telefon, hårfön och möblerad balkong eller terrass.

Mat & Dryck
På Aladdin Beach Resort finns en huvudrestaurang som serverar buffé och en à la carte-restaurang som serverar italienskt. Hotellet har även 6 barer.

Aktiviteter, Faciliteter & Underhållning
I hotellets poolområde hittar ni två stora pooler och två barnpooler. På hotellet kan ni även spela tennis, strandvolleyboll, basket, bordtennis och darts. För er som verkligen vill hålla igång finns här träningsklasser som aerobics och vattengymnastik. Vill ni koppla av har hotellet ett hälsocenter med jacuzzi, turkiskt bad och ångbad. Hotellet är barnvänligt och har faciliteter som lekplats och en internationell engelskspråkig barnklubb där barnen kan leka under uppsyn.

Som gäst på Aladdin Beach Resort får du även tillgång till systerhotellet Titanic Beach Resorts faciliteter, som inkluderar en stor vattenpark med vattenrutschbanor för liten som stor.

Övriga Tjänster
- 24 timmars-reception
- Tvättservice

Lokal avgift kan tillkomma för en del av faciliteterna.

Visa hotell på kartan