Hurghada, Hurghada

Al Mas Palace

Omdömen från TripAdvisor
Baserat på 141 omdömen
Vill du åka på semester, men vet inte vart? Testa Solakuten för inspiration!
Antal rum: 1

Läs mer om hotellet

Översikt
Al Mas Palace är en del av det stora hotellkomplexet Golden 5, som består av sju olika hotell som alla delar faciliteter. Hotellkomplexet är utformat som en liten by och riktar sig främst mot familjer. Här finns en spännande vattenpark med en rad olika vattenrutschbanor, pooler och andra vattenspektakel. Ni bor dessutom precis vid en fin sandstrand där ni antingen kan bada vid strandkanten eller simma längre ut med snorkel och titta på det vackra djurlivet under ytan. Äta kan ni göra på hotellets huvudrestaurang eller på någon av de nio à la carte-restaurangerna.

Detta hotell är officiellt femstjärnigt. Vi på eBeach.se anser att det håller fyrstjärnig standard.

Hur långt är det till närmsta strand?
Hotellet ligger precis vid stranden.

Avstånd från närmsta flygplats
Hotellet ligger 14,8 km från Hurghadas flygplats.

Boende
Här bor ni i rymliga rum med balkong, satellit-tv, badrum med badkar, hårfön, luftkonditionering, minibar, värdeskåp, telefon och rumservice.

Mat & Dryck
På Al Mas Palace finns en huvudrestaurang som serverar buffé. Om ni vill prova någonting annat finns det nio à la carte-restauranger att välja bland på hotellkomplexet. På sju av dessa får ni äta gratis en gång per vistelse.

Aktiviteter, Faciliteter & Underhållning
Som gäst på Al Mas Palace får ni ta del av alla faciliteter på alla Golden 5-hotellen. Detta innebär att ni kan bada i ett flertal pooler och utnyttja vattenparkens vattenrutschbanor. Ni kan även spela tennis, bordtennis, biljard och minigolf. För vuxna finns ett hälsocenter med gym och för barnen finns ett flertal lekplatser.

Hotellet har ett dykcenter för er som vill utforska det vackra korallrevet utanför hotellets strand. Ni kan rida och hälsa på hästar i hotellets hästcenter.

Om kvällarna kan ni besöka hotellets nattklubb som håller öppet till kl 03.

Övriga Tjänster
- 24 timmars-reception
- Wifi (i lobbyn)
- Internetcafé
- Parkering
- Uttagsautomat.
- Tvättservice
- Skönhetssalong
- Snabbköp

Lokal avgift kan tillkomma för en del av faciliteterna.

Visa hotell på kartan