Paphos, Paphos

Avlida

Omdömen från TripAdvisor
Baserat på 1729 omdömen

Läs mer om hotellet

Översikt

Om du söker ett strandnära hotell för din semester med familjen så passar hotell Avlida dig perfekt. Här bor du nämligen bara 300 meter från stranden i Paphos och där erbjuds många olika vattensporter. På hotellet finns ett stort, härligt poolområde med vattenfall, lazy river och jacuzzi. Barnen har en specialanpassad meny i de två restaurangerna och en rolig lekplats. Ett stort underhållningsprogram erbjuds också under högsäsongen med bland annat frågesport, temakvällar och vinprovning. Dessutom ligger hotellet en kort bit ifrån den kända sevärdheten Kungarnas grav som är med på UNESCOs världsarvslista.

Hur långt är det till närmsta strand?

Närmsta strand ligger 300 meter från hotellet.

Avstånd från närmsta flygplats

Hotellet ligger 12 km från Paphos flygplats.

Boende

Hotellet erbjuder 200 dubbel- och familjerum. Alla har tv, telefon, hårtork och minibar. Samtliga har också balkong med utsikt mot trädgården eller poolen. Vissa har också delvis eller full havsutsikt. Internet och minikylskåp är också tillgängligt mot avgift. Städning sker 7 dagar/veckan.

Mat & dryck

Hotellet har två restauranger som serverar internationella rätter. Det finns även en barnanpassad meny samt barnstolar. Du kan välja att bo med All Inclusive. I de tre barerna serveras också snacks, glass samt varma och kalla drycker.

Aktiviteter, faciliteter & underhållning

Hotellet har en solterrass med parasoll och solstolar. Här finns också en stor sötvattenspool med många vattenfall, lazy river och en jacuzzi. En grundare del i poolen finns också för barnen. Det finns även en uppvärmd inomhuspool (öppen under vintersäsongen), gym, ångbastu och massagerum. Du kan också spela tennis, pingis och biljard. Vattensporter erbjuds nere vid stranden samt att du kan ta en dykningskurs, boka en ridtur eller hyra mountainbike. För barnen finns en lekplats. Under högsäsong finns ett underhållningsprogram med bland annat temakvällar, livemusik, bingo, frågesport, disco, tävlingar och vinprovning. För de yngre gästerna anordnas ansiktsmålning och minidisko.

Övriga tjänster

  • Luftkonditionering

  • Internet

  • Tvättservice

  • Värdeskåp

Lokal avgift kan tillkomma för en del av faciliteterna.