Aktuell information och reseuppdateringar gällande COVID-19 (Coronavirus). Läs mer
Paphos, Paphos

Athena Beach Hotel

Omdömen från TripAdvisor
Baserat på 3394 omdömen

Läs mer om hotellet

Översikt
Här bor ni på ett omtyckt fyrstjärnigt hotell, precis på Paphos strand! Här trivs par och familjer som är ute efter ett hotell som håller hög standard men har avslappnad atmosfär. Här blir ni aldrig uttråkade – hotellet har ett flertal pooler och hela fem restauranger. Mellan er och havet har ni bara en fin småstenstrand. För barnen finns här internationell barnklubb, barnpool och en kul lekplats. För äldre gäster finns ett härligt spacenter där ni kan få behandlingar eller simma i den härliga inomhuspoolen.

Ni bor 100 meter från ortens centrum, där ni hittar restauranger och affärer.

Hur långt är det till närmsta strand?
Närmsta strand ligger precis framför hotellet.

Avstånd från närmsta flygplats
Här bor ni 10 km från Paphos flygplats och 132 km från Larnacas flygplats.

Boende
Här kan ni bo i dubbelrum, juniorsvit eller superiorrum. I dubbelrummen har ni tv, radio, telefon, kylskåp, luftkonditionering, wifi (avgift) och balkong.

I juniorsviten har ni samma faciliteter som i dubbelrummen men det tillkommer gratis wifi, dvd-spelare, espressomaskin, ankomstpaket (en flaska rött vin och en fruktkorg), privatpool, havsutsikt och fri tillgång till ångbad och bastu.

I superiorrummen har ni samma faciliteter som juniorsviterna förutom att ni inte har pool, dvd och garanterad havsutsikt.

Mat & Dryck
Här finns fem olika restauranger varav en serverar buffé och övriga fyra serverar à la carte med olika teman.

Aktiviteter, Faciliteter & Underhållning
Här finns massor att göra! Hotellet har totalt 6 pooler som ni kan bada i, samt gym, tennis och vattengympa när ni vill hålla igång. På hotellet kan ni även spela minigolf, biljard, bordtennis eller boule. För barnen finns här barnklubb (maj-okt) och minidisco och för gäster i alla åldrar erbjuds underhållningsshower.

Övriga Tjänster
- 24 timmars-reception
- Internet (avgift)
- Wifi (avgift)
- Bagageförvaring
- Snabbköp
- Tvättservice
- Valutaväxling

Lokal avgift tillkommer för en del av faciliteterna.