Paphos, Paphos

Anemi Hotel & Suites

Omdömen från TripAdvisor
Baserat på 376 omdömen

Läs mer om hotellet

Översikt

Anemi Hotel & Suites är ett trevligt lägenhetshotell som ligger centralt beläget i Pafos med bara 10 minuters promenad till hamnen och ännu kortare till stranden. Här har du nära till restauranger, barer och shopping. Vill du göra en dagsutflykt till någon av byarna i närheten så går det även lokalbussar bara 150 meter bort från hotellet.

Hur långt är det till närmsta strand?

Närmsta strand ligger 300 meter från hotellet.

Avstånd från närmsta flygplats

Hotellet ligger 16 km från Pafos flygplats.

Boende

Du bor här i ljusa enrumslägenheter (30 kvm) för 1 – 3 personer, eller tvårumslägenheter (45 kvm) för 2 – 4 personer. Alla lägenheter har ett pentry med brödrost, ugn, vatten- och kaffekokare och mikrovågsugn. Telefon, tv, luftkonditionering och balkong finns även.

Tillgängligt finns också superiorlägenheter med ett eller två rum. Dessa har högre standard, samt, förutom ovan nämnda faciliteter, även hårfön och badrockar tillängligt. Städning sker 6 dagar/vecka.

Mat & Dryck

Frukost, lunch och middag serveras i bufféform och erbjuder ett stort urval av lokala och internationella rätter. Du kan även hitta snacks och drycker i hotellets bar.

Aktiviteter, Faciliteter & Underhållning

Hotellet har en pool och en barnpool omgiven av en solterrass med solstolar samt en poolbar. Här finns även ett spelrum, bordtennis, biljard och ett gym. Hotellet anordnar även olika temakvällar med till exempelvis karaoke och traditionell folkdans.

Övriga Tjänster

  • 24 timmarsreception

  • Parkering

  • Tvättmöjligheter

  • Rumsservice

  • Internet

Lokal avgift kan tillkomma för en del av faciliteterna.