Protaras, Larnaca

Silver Sands Beach Hotel

Omdömen från TripAdvisor
Baserat på 1367 omdömen

Läs mer om hotellet

Översikt

Tsokkos Silver Sands Hotel ligger precis vid stranden i hjärtat av turistorten Protaras, på Cyperns östra kust. Du tar dig enkelt in till centrum till fots och där finns flera butiker, barer och restauranger. På hotellet hittar du en solig terrass med en pool och barnpool, en restaurang med strandutsikt och två barer där du kan svalka dig med en cocktail i skuggan. Du kan också träna på gymmet, spela tennis eller koppla av i bastun. Under högsäsong finns ett underhållningsprogram med aktiviteter och nöjen för hela familjen.

Hur långt är det till närmsta strand?

Hotellet ligger precis vid stranden.

Avstånd från närmsta flygplats

Hotellet ligger 65 km från Larnacas flygplats.

Boende

Du bor här i ljusa rum med balkong eller terrass. Samtliga har luftkonditionering, tv, telefon, hårtork och minibar/minikylskåp.

Mat & dryck

Hotellets restaurang, Rose Restaurant Garden, ligger alldeles intill stranden och här serveras frukost och middag i bufféform. Det finns också en strandbar och en cocktailbar där du kan beställa drinkar och andra sorters drycker.

Aktiviteter, faciliteter & underhållning

Hotellet har en solterrass med parasoll och solstolar som omringar en utomhuspool och en barnpool. Aktiviteter som erbjuds är bland annat tennis, squash, bordtennis, strandvolleyboll och biljard. Du kan också träna på gymmet eller besöka jacuzzin och bastun. Ett säsongsbaserat underhållningsprogram finns med dagliga aktiviteter för både stora och små, samt kvällsunderhållning i form av shower och traditionella dansuppträdanden.

Övriga tjänster

  • Luftkonditionering

  • Valutaväxling

  • Internet

  • Värdeskåp

Lokal avgift kan tillkomma för en del av faciliteterna.