Protaras, Larnaca

Papouis Protaras Hotel

Omdömen från TripAdvisor
Baserat på 113 omdömen

Läs mer om hotellet

Översikt

Här bor ni på ett enkelt trestjärnigt hotell i Protaras på Cypern. På hotellet hittar ni en fin pool med en anliggande barnpool. Hotellet ligger bara ca 600 meter från stranden och nära ett stort utbud av restauranger och barer. På hotellet hittar ni en restaurang, en taverna, en poolbar och en cocktail bar. Här finns även möjlighet att spela volleyboll, tennis eller squash. Hotellet anordnar aktiviteter och underhållning.

Hur långt är det till närmsta strand?

Närmsta strand ligger ca 600 meter bort.

Avstånd från närmsta flygplats

Här bor ni 60 km från Larnacas flygplats och 180 km från Paphos flygplats.

Boende

Här bor ni i enkel-, dubbel-, eller trippelrum, med luftkonditionering, telefon, radio, tv, hårfön, badrum, värdeskåp, minikyl, balkong och möjlighet att göra te eller kaffe.

Mat & Dryck

Här finns en restaurang som serverar internationell och cypriotisk mat, med separat barnmeny. Här finns även en taverna vid poolen som serverar snacks och här hittar du även en poolbar som erbjuder dryck. Hotellet har också en cocktailbar som heter Spider Bar.

Aktiviteter, Faciliteter & Underhållning

Här finns vuxenpool, barnpool, fitnessrum, massagerum och bastu. När ni vill hålla igång kan ni spela tennis, squash eller volleyboll. För barnen finns en lekplats och ett spelområde.

Hotellets personal anordnar aktiviteter och underhållning som livemusikframträdanden.

Övriga Tjänster

  • 24 timmars-reception

  • Internethörna

  • WIFI

  • Valutaväxling

  • Hissar

Lokal avgift tillkommer för en del av faciliteterna.