Protaras, Larnaca

Malama Beach Holiday Village

Omdömen från TripAdvisor
Baserat på 1366 omdömen

Läs mer om hotellet

Översikt

Här bor ni i Kapparis nära det populära området Fig Tree Bay på Cypern. Ni bor precis vid stranden och har tillgång till ett fint poolområde med en avdelad sektion för barnen. Barnen har även en internationell barnklubb där de kan leka, samt en barnvänlig middagsbuffé på hotellets restaurang La Piazza. För äldre gäster finns här ett litet spacenter med inomhuspool i en mysig grotta, jacuzzi, bastu, ångbad och massagerum. På Malana Holiday Village finns här verkligen faciliteter för liten som stor!

Hur långt är det till närmsta strand?

Närmsta strand ligger precis nedanför hotellet.

Avstånd från närmsta flygplats

Malama Holiday Village ligger 66 km från Larnacas flygplats och 182 km från Paphos flygplats.

Boende

Här bor ni i lägenhetssviter med antingen ett eller två sovrum. Lägenheterna med ett sovrum är 54 m2 och de med två sovrum är 78,6 m2. Alla lägenheter har välutrustad kokvrå, vardagsrum, matbord, badrum, luftkonditionering, fläkt (vardagsrum), satellit-tv, telefon, hårfön och wifi mot avgift.

Mat & Dryck

På Malama Holiday Village hittar ni La Piazza, som är en utomhusrestaurang där ni kan välja mellan att äta buffé eller à la carte. För barnen serveras här dessutom en mer barnvänlig meny. Under sommrnmånaderna håller dessutom hotellets pool restaurang Seaview öppet. Här kan ni äta lunch eller ta en cocktail.

Aktiviteter, Faciliteter & Underhållning

Här finns ett härligt poolområde med en stor böljande pool, med en grundare sektion för barnen. Hotellet har dessutom inomhuspool, jacuzzi, bastu, ångbad och massagerum. Ni kan spela squash, tennis, bordtennis, biljard eller volleyboll. Om inte det lockar har hotellet även ett gym och ett löparspår på området. För barnen finns här barnklubb, lekplats och spelrum. Hotellets egen personal anordnar även aktiviteter dagtid och underhållning under kvällarna.

Övriga Tjänster

  • 24 timmars-reception

  • Snabbköp

  • Internet (gratis i receptionen, mot avgift på resten av hotellet)

  • Tvättservice

  • Cykeluthyrning

  • Biluthyrning

  • Parkering

Lokal avgift tillkommer för en del av faciliteterna.