Protaras, Larnaca

Crown Resorts Elamaris

Omdömen från TripAdvisor
Baserat på 461 omdömen

Läs mer om hotellet

Översikt

Crown Resorts Elamaris är fantastiskt beläget, nära tre olika stränder: Trinity, Agia Triada och Fig Tree Bay. Den vackra staden Pralimni är också bara 5 km bort, där det finns en mängd olika restauranger, butiker och barer.

Hur långt är det till närmsta strand?

Hotellet ligger 300 m från stranden.

Avstånd från närmsta flygplats

Hotellet ligger 64 km från Larnacas internationella flygplats.

Boende

Crown Resorts Elamaris har 174 lägenheter med självhushållning, alla vackert inredda och designade för att ge en känsla av tystnad och ro. Alla lägenheter är utrustade med en kokvrå, privat badrum, telefon, radio, AC/värme samt balkong eller terrass (de flesta med panoramiska vyer över närområdet).

Mat & dryck

Utomhusbaren/-restaurangen serverar ett fantastiskt urval av cypriotiska och internationella rätter, och i poolbaren finns det många drinkar man kan sippa på när man tar sig ett dopp. I närområdet finns det gott om barer och restauranger för de gäster som vill leta sig utanför hotellets gränser.

Aktiviteter, faciliteter & underhållning

Aktiva gäster kan med fördel ta del av tennisbanor, den semi-olympiska poolen, gymmet eller spelytan. För resenärer på jakt efter lugn, finns det gott om ytor runt poolen att slappa och sola på.

Övriga tjänster

  • À la carte-restaurang

  • Barnvakt

  • Bar

  • Dartspel

  • Barnpool och -klubb

Lokal avgift kan tillkomma för en del av faciliteterna.