Ayia Napa, Larnaca

Senator Hotel Apartments

Omdömen från TripAdvisor
Baserat på 639 omdömen

Läs mer om hotellet

Översikt
Senator Hotel Apartments är praktiskt beläget i livliga orten Ayia Napas centrum. Här har man tre pooler som alla är kantade av en poolbar samt solterrass där man kan ligga och sola. Senators lägenhetshotell är populärt både bland gäster som vill ta det lugnt och de som vill ta del av den mer sociala sidan av Ayia Napa. På hotellet kan man slappna av och 1,5 km bort ligger stranden. Bara ett par minuter bort ligger det stora torget i Ayia Napa där man hittar barer, restauranger och shopping.

Hur långt är det till närmsta strand?
1,5 km

Avstånd från närmsta flygplats
Flygplatsen i Larnaca ligger 56 km bort.

Boende
Hotellet erbjuder antingen bekväma studios eller tvårumslägenheter. Alla lägenheter har en nedtonad, snygg inredning med möbler av bambu och rotting. Ni har badrum, kokvrå, balkong, telefon, radio, värdeskåp och luftkonditionering (kostnad kan tillkomma). Mellan 1 till 3 personer får plats i en studio och i tvårumslägenheterna kan 1-4 personer bo.

Mat & Dryck
På hotellet finns bar och restaurang, samt tre poolbarer. Om kvällarna har restaurangen ibland teman, som grillkväll eller Cypriotiska kvällar.

Aktiviteter & Underhållning
Här finns 3 pooler, som omges av solterrasser med solstolar och parasoller. Här finns även bastu, jacuzzi och bordtennis.

Övriga Tjänster
- 24 timmars-reception
- Lekplats
- Värdeskåp
- TV-rum

Lokal avgift tillkommer för en del av faciliteterna.

Visa hotell på kartan