Sunny Beach, Sunny Beach

Melia Sunny Beach Resort

Omdömen från TripAdvisor
Baserat på 1996 omdömen

Läs mer om hotellet

Översikt

Det fyrstjärniga Iberostar Sunny Beach Resort är ett omtyckt hotell som ligger en kort bit från stranden. Det familjevänliga hotellet erbjuder ett stort utbud av nöjen och aktiviteter för både stora och små gäster. På det stora poolområdet hittar du hela sju pooler, varav flera av dem är uppvärmda. Här finns också en vattenrutschbana och en barnpool med en vattenlekplats. Barnen kan delta i barnklubbarnas roliga aktiviteter, medan de vuxna kan delta i aerobicsklasser eller koppla av med härliga spabehandlingar.

Hur långt är det till närmsta strand?

Närmsta strand ligger bara 100 meter från hotellet.

Avstånd från närmsta flygplats

Hotellet ligger 30 km från Burgas flygplats.

Boende

Du kan här välja mellan att bo i dubbelrum eller sviter. Samtliga har luftkonditionering, tv, telefon, internet, hårtork, minibar och balkong.

Mat & dryck

Frukost, lunch och middag serveras i bufféform i hotellets två restauranger. Du kan välja att bo med All Inclusive. Show cooking och temarätter med bland annat mexikanskt tema erbjuds. I den ena av restaurangerna finns även barnanpassade rätter. Hotellet har också en poolbar, en lobbybar och ett café där du kan beställa såväl varma som kalla drycker.

Aktiviteter, faciliteter & underhållning

Hotellet har hela sju pooler, varav bland annat en med en vattenrutschbana och en barnpool med en vattenlekplats. Flera av poolerna är uppvärmda. Du kan spela pingis, volleyboll, dart och vattenpolo. Det finns även ett gym och du kan delta i aerobicsklasser. Nere vid den närliggande stranden kan du testa på olika vattensporter och nära hotellet finns flera tennisbanor. Hotellet har också ett spa med turkiskt bad, bastu, massage och olika behandlingar. För barnen finns flera åldersanpassade barnklubbar. ”Monkey” passar de yngsta i åldrarna 4 – 7 år, ”Dolphin” för 8 – 12-åringar och ”Eagle” för tonåringar i åldrarna 13 – 17 år. Underhållning i form av dansshower och livemusik anordnas även. Kostnadsfritt internet erbjuds över hela hotellområdet, inklusive rummen.

Övriga tjänster

  • Luftkonditionering

  • Internet

  • Värdeskåp

Lokal avgift kan tillkomma för en del av faciliteterna.