Resor till Winter Garden

Semester Winter Garden

Läs mer om Winter Garden

Winter Garden är en av de mest avkopplande, men ändå kul semestrar i Florida . Winter Garden är en stad som ligger 14 miles väster om downtown Orlando i västra Orange County, Florida. Staden är också känd som "landet av trivsam boendemiljö", och på sätt och vis det är allt som behöver sägas om denna pittoreska stad.

När du tänker på en semester i Florida kommer du förmodligen föreställa stränder, sol och drinkar, bra Vinterträdgården helgdagar har allt detta och mycket mer!

Visa resmål på kartan

Våra favorithotell - Winter Garden

Väder

Winter Garden har ett varmt och fuktigt klimat. Det finns två stora säsonger varje år, är en varm och regnig, som varar från maj till oktober. Den andra säsongen är en svalare, november till mars, som för med sig mer moderata temperaturer och mindre frekvent nederbörd. Däremot kan du komma på semester till Winter Garden som helst på året, sommaren eller vintern och fortfarande sola sig i solen, slå några skott och njuta av den långsammare livet!

jan 21ºC
feb 22ºC
mars 24ºC
april 26ºC
maj 30ºC
juni 31ºC
juli 31ºC
aug 31ºC
sept 30ºC
okt 29ºC
nov 25ºC
dec 23ºC

Natur

Bild i ditt sinne hur du föreställa Florida för att vara, är Winter Garden bara sådär. Palmer vajar i den tropiska brisen, vita sandstränder kantade av azurblå vatten och pittoreska hus, affärer och restauranger överallt man ser.

Sport & dykning

Det finns massor att göra på semester i Winter Garden. I hjärtat av centrum, kan man se det framgångsrika arbetet med att sanera, med pittoreska butiker, restauranger, och West Orange Trail alla öka charmen i denna Winter Garden semester. Spännande, för alla dem som älskar att göra lite shopping, öppnade ett nytt köpcentrum i oktober 2007. Stoltserar med 1500 tusen kvadratmeter matsal och butiker, vilket är en stor dag ut och ett ännu bättre sätt att fylla den lediga resväskan du tog!

Staden ligger också inom ett stenkast från sjön Apopka. Ge massa annat genom vattensporter eller bara sola på sjöns härliga stränder. Det finns också möjlighet för en resa in i liv och rörelse i en storstad för en dag, Orlando är bara fjorton miles away. Att göra en dagstur där nästan nödvändigt för att besöka och inte prov dess läckerheter verkar nästan konstigt.

Sevärdheter & kultur

Lokalbefolkningen är väldigt avslappnad och vänlig gör detta Winter Garden Holiday speciellt minnesvärd. Kulturen här är allt om koppla av och njuta den långsammare takten i livet i Florida. Ingen panik springer till skolan här, bara chilla på stranden och fånga några välbehövliga solen!

För ungdomar

Att göra din Winter Garden semester en kulturell upplevelse samt en spännande med en resa till Winter Garden teatern. Efter det går för att äta middag i en av de utsökta restauranger, som har en vänlig atmosfär och god nyttig mat. Bara titta på midjan med de amerikanska portioner!

Boka din semester redan idag!

På stranden har en räckvidd på restplatser på flyg och bra hotell som lätt kombineras för den perfekta semestern i Winter Garden! Kom och njut av denna pittoreska staden och alla de underverk det har att erbjuda, och du hittar det verkligen är det land i trivsam boendemiljö!