Resor till Sanibel

Semester Sanibel

Läs mer om Sanibel

Sanibel är en sub-tropisk paradisö. Omgiven av vackra stränder och lättillgängligt med en gångbro koppla den till fastlandet Florida, Sanibel helgdagar kombinerar bekvämligheten med tillgänglighet med avskildhet och lugn. Skild från den typiska liv och rörelse i Florida semester, är detta den perfekta platsen för dig och familjen att bara fly och varva ner.

Vare sig du vill varva ner på stranden, öva på din sving på fairways, bättra på solbrännan eller utforska det bästa av Floridian landskap, hittar du allt och mer på semester till Sanibel!

Visa resmål på kartan

Våra favorithotell - Sanibel

Väder

Sanibel har en tydlig subtropiskt klimat, med underbart väder från mitten av januari till slutet av maj varefter vädret skulle egentligen bara passa dem bekväm i värme. Skönheten i Sanibel är att vädret är bra hela året, kan du komma på semester till Sanibel vid jul eller på sommaren och fortfarande få en solbränna!

jan 21ºC
feb 22ºC
mars 24ºC
april 26ºC
maj 30ºC
juni 31ºC
juli 31ºC
aug 31ºC
sept 30ºC
okt 29ºC
nov 25ºC
dec 23ºC

Natur

Staden ligger på en liten ö omgiven av stränder och täckt med Bouganvellia och andra färgsprakande blommor och buskar nästan året runt. En verkligt anmärkningsvärd plats att besöka på semester enbart för djurlivet! Oavsett om du vill komma på semester till Sanibel helt enkelt att koppla av eller för att se den fantastiska vilda djur, som de har gjort stora ansträngningar för att bevara, kommer du inte besviken!

Sport & dykning

Den odiskutabla höjdpunkt någon semester i Sanibel är utan tvekan de fantastiska stränderna som omger ön. Be-spräcklig med snäckor, svampar och drivved, dessa stränder erbjuder en unik charm, ganska främmande för de flesta av sina livlösa samtida. Men om du kan övertalas att lämna den magiska stränderna Sanibel erbjuder också en fantastisk samling av intressanta och engagerande aktiviteter för hela familjen.

Varför inte fortsätta den naturliga temat och besöka JN "Ding" Darling National Wildlife Refuge. Detta är en fantastisk dag ute som kan besökas med bil, cykel eller till fots och även av Kayak för de mer intrepid upptäcktsresande. Också värt en resa till öns mest kända landmärke, Sanibel Lighthouse öster om ön. Men du väljer att spendera din tid kan du inte låta bli att känna sig föryngrade av de vackra omgivningarna i en Sanibel semester.

Sevärdheter & kultur

Fylld med vänliga lokalbefolkningen, har Sanibel en oöverträffad vänlig och avslappnad känsla. Dagar här består av lata promenader längs stranden, lunch följt av drinkar och sedan mer tid fylla på din solbränna!

För ungdomar

Sanibel semester är kända för lugn och avkoppling. Erbjuder ett stort utbud av barer och restauranger Sanibel har mycket att erbjuda familjer i alla åldrar utan att skada den lugna och avspända föll på ön. Skulle dock familjer som söker en lugn oas rådas att undvika besök i mars som det skulle sammanfalla med Spring Break, som råkar vara när studenter från hela USA kommer hit för att festa!

Boka din semester redan idag!

På stranden har en räckvidd på strålande sista minuten-erbjudanden på flyg och bra hotell som kan kombineras för den perfekta semestern till Sanibel! Kom och njut av denna pittoreska staden och alla de underverk det har att erbjuda!