Resor till Miami

Semester Miami

Läs mer om Miami

Om du letar efter en destination som kommer att förse dig med uppehåll på en livstid, så tänk om semestrar i Florida . Inuti Amerikas Sunshine State, är Miami den största staden i södra Florida storstadsområde, med en befolkning på 5,4 miljoner människor. Fruktansvärt varmt, spelar denna utmärkta läge hem för några av de största attraktionerna i världen! Från krokodil fyllda Everglades, till soldränkta stränder och den massiva Dolphin Stadium, hem till Miami Dolphins, Miami är fyllt till brädden med sevärdheter och ljud för att excitera absolut alla.

Miami semester är fantastisk för familjer, eftersom det är där ultra-berömda Walt Disney World Resort är beläget, men party-djur och äldre människor behöver inte avskräckas, Miami har ett fantastiskt nattliv, och är öppen för absolut alla. Så om du funderar på att ta en paus i Amerika kommer du att älska solen erbjuds av en billig Miami semester!

Visa resmål på kartan

Väder

Om du är ute efter att åka på semester i juli eller augusti sedan packa mycket ljus kläder eftersom Miamis vädret kommer att heta, den har ett tropiskt klimat, så under dessa månader kan du räkna med en genomsnittlig temperatur på ca 31 ° C med ca 10 soltimmar per dag. Miami är skyldig denna temperatur till dess plats på Golfströmmen, vilket garanterar mycket värme året runt.

Miami semester från oktober till januari garantera en temperatur på ca 25 ° Celsius, som fortfarande är mycket varm. Vid denna tid regn nivåer kommer att vara cirka 2 centimeter per månad, så om du gillar ljudet av en varm och relativt torrt vintern då this'd vara en bra tid att besöka!

jan 21ºC
feb 22ºC
mars 24ºC
april 26ºC
maj 30ºC
juni 31ºC
juli 31ºC
aug 31ºC
sept 31ºC
okt 29ºC
nov 25ºC
dec 23ºC

Natur

Miamis landskap är verkligen något att se, eftersom den innehåller så många olika funktioner är det nästan omöjligt att räkna dem alla. I centrum av staden, med sina skyskrapor, miljoner dollar hem och sevärdheter igen från filmer du sett på TV, är lika otroligt som det är imponerande, det är enorm och ständigt blomstrande och så stora och vördnadsbjudande det kommer yr din sinnen. Du kan däremot denna lysande metropol mot Everglades också med sina myrar, träsk och djur, skillnaden är häpnadsväckande. Naturligtvis orörda och vilda, är det motsatsen till downtown Miami, och kommer att ge många en ögonblicksbild.

South Beach och Miami Beach är samtidigt idylliska, ren och säker, samtidigt som lata på den gyllene sanden kommer du alltid beundra det stora blå havet framåt, medan en snabb blick omkring kommer att avslöja familjevänliga promenader och gångvägar befolkas av några av de mest trendiga barer, butiker och restauranger i Amerika. En semester i Miami kommer säkert garanterar dig möjlighet att njuta av en mångfald av landskap!

Sport & dykning

Var börjar jag? Sun-asylsökande kommer att vilja börja med en lång avkopplande dag på South Beach, som har världsberömda kändis Drive tillhåll oceanen ligger precis bakom den - perfekt för människor-bevakare! Miami Seaquarium kommer att fängsla ungdomar också, ligger på Biscayne Bay, är det hem till 10.000 vattenlevande varelser. Ett besök i Everglades, en av Miamis två nationalparker, kan ge en sällsynt observation av en krokodil när du fart på en luft-båt genom träsk!

Sportfantaster på semester till Miami kommer att vilja gå till Dolphin Stadium i förorten Miami Gardens för att titta på den fantastiska Miami Dolphins Amerikansk fotboll laget i aktion. Basket fans kommer att bli spännande att titta på Miami Heat i American Airlines Arena.

En sak som alla kommer att vilja besöka men är Walt Disney World, som ligger i Lake Buena Vista, nära Orlando , en dag här ute erbjuder spänningssökande åkattraktioner och shower som ingen annanstans på jorden!

För ungdomar

Vare sig du letar för att festa eller koppla av, Miami semester erbjuda alla en bra kväll med underhållning. För de unga och trendiga, är South Beach där det på; Ocean Drive är hem till några av de mest exklusiva barer och klubbar i världen och som besöks av gräddan av Hollywood och stora stjärnor musik, så se till att dina kläder är trendiga och kyla så att du slot rätt i! Barerna är öppna till midnatt, medan nattklubbar har öppet till runt 6:00, men kom ihåg ditt ID som alkohol får endast köpas av dem som är 21 och över.

Familjer och äldre garanteras en spännande utekväll på Miami semester också. Mat-vis, har Ocean Drive ett utbud av restauranger från mexikanska till italienska, så att alla palett kommer att tillgodoses. För levande musik, Kaffe Krystal på 72:e gatan besitter ett band som spelar den finaste latinska rytmer, och den har också ett dansgolv för dig att dansa hela natten. På Miami Beach under tiden den avslappnade Cafe Van Dyke erbjuder jazz och blues för en betydligt cool och avslappnad kväll.

Boka din semester redan idag!

En semester i Miami är helt enkelt en att varje medlem av familjen är garanterad att njuta av oavsett ålder! Från restauranger, stränder, nöjesparker och naturliga skönhet, har Miami allt. Med bara så mycket att se, göra och beundra, kommer varje dag vara en kul-packade äventyr, så boka nu med On The Beach live bokningssystem för att säkra pruta flyg och hotell för en semester som ingen annan du haft tidigare!