Resor till Kissimmee

Semester Kissimmee

Läs mer om Kissimmee

Om du letar efter Florida semester, men känner för att stanna utanför de mest kända orter som Miami, sedan en semester till Kissimee kommer att bli ett bra alternativ. Lätt att nå från Orlando International Airport, är staden ett populärt centrala Florida destinationen inuti Osceola County på riksväg 192, vilket betyder att det är i närheten av Walt Disney World Resort, liksom den närliggande staden St Cloud. Som sådan innebär det att det är en idealisk plats för familjer som vill ha massor av roliga i solen, men det är inte allt Kissimmee erbjuder; Andra attraktioner inkluderar fantastiska museer, en charmig 50-tals stil mitt i stan, och orörda sjöar, medan dess närhet till Orlando betyder att du aldrig kommer att bli brist på en fantastisk dag.

Det finns verkligen något att göra för alla, med bra nattliv och massor av köpcentrum kommer också att Kissimmee säkert ge dig en solig semester i Florida som du har drömt om!

Visa resmål på kartan

Väder

Om du funderar på att gå på semester till Kissimmee i den populära turistorten månaderna juli eller augusti sedan packa mycket sol kräm, som du har fint väder. Under denna tid temperaturen kommer att nå i genomsnitt 30 ° C, med 10 soltimmar per dag. Detta beror på att Florida ligger på Golfströmmen, vilket betyder att den får tropiskt väder. Om det låter lite för varmt för att du inte oroa dig, på sommaren också tar emot omkring 8 centimeter regn per månad, vilket får till följd att förmedla den varma temperaturen.

Lyckligtvis, om du planerar en resa utanför den här gången, kommer du nästan säkert uppleva bra väder oavsett tidpunkt du väljer att besöka. Någon gång mellan november och februari, till exempel, fortfarande är en varm, med en bekväm medeltemperatur på runt 23 eller 24 ° C på grund av Floridas tropiska klimat Florida, vilket innebär att staten erfarenheter torra vintrar med mycket lite nederbörd.

jan 21ºC
feb 22ºC
mars 24ºC
april 26ºC
maj 30ºC
juni 31ºC
juli 31ºC
aug 31ºC
sept 30ºC
okt 29ºC
nov 25ºC
dec 23ºC

Natur

Orlando har mer än tillräckligt fantastisk utsikt för att säkerställa din semester gör ett bestående intryck. Gamla stan är en charmig och rent område som erbjuder det bästa i genuint amerikanska charm, 1950-tals stil restauranger ligger på karismatiska boulevarderna intill gamla stilen godis och klädaffärer. Detta område är väl konstruerad och lätt att ta sig runt, vilket kommer att hjälpa personer med rörelsehinder. Dock är det bästa sättet att ta sig runt, som i stora delar av Florida med bil. Den stora och svepande vägar är samtidigt väl värt att försöka, bara för att uppleva spänningen i en amerikansk motorväg!

Kissimmee är inte allt urbaniserat dock och kommer att erbjuda landskap för att behaga naturälskare. Kissmmee Lakefront, med sin skimrande vatten och mäktiga träd, kommer att erbjuda fantastisk oförstörd utsikt, liksom många möjligheter för picknick och bad - en fantastisk dag för familjen - medan sjön Tohopekaliga, den största sjön i Osceola län erbjuder lugn och pittoreska naturliga skönhet tillsammans med några av de bästa bas fiske i staten.

Sport & dykning

Florida har ett rykte som en av världens främsta turistorter, vilket innebär att den har gott om utrymme för att göra din Kissimmee semester minnesvärd. Med tanke på dess närhet till Orlando , kanske du vill börja med en dag ute i Cocoa Beach, en av Floridas finaste stränder, där du kommer att kunna suga upp den strålar och unna dig en vattensporter också. Efter det kommer familjer som vill göra dig tid att besöka Lake Buena Vista och Walt Disney World Resort för att ge en verkligt minnesvärd semester upplevelse.

Orlando har flera attraktioner, inklusive en ärevördiga gamla stadsdelen som har klassisk bil visar, härliga affärer och restauranger och en gratis pariserhjul för massor av gamla stan charm! Aviation älskare på en billig semester i Kissimmee kommer att vilja ta en guidad tur runt Warbird Air Museum, som reparationer krigstid plan till flygande skick, medan de som älskar att shoppa tills de tappar kommer att älska en dag på The Loop, med hundratals restauranger och butiker, är det Kissimmee största köpcentrum, och kommer att hålla jakt alla pruta hela dagen!

För ungdomar

Som en av Floridas bästa orter, är det inte konstigt Kissimmee åtnjuter en sådan lysande nattliv, med ett annat ställe som passar alla. Action-älskare kommer att vilja besöka Rodeo, en berömd amerikansk tradition som verkligen kommer att få allas hjärta bultade! Restaurangerna i gamla stan kommer att komma till liv på natten, med mer än tillräckligt med levande musik, god mat och amerikanska gästfriheten att behaga någon, vad bättre sätt att njuta av kvällen än med en god måltid, medan klassiska bilar kryssning upp och ner gator? Det finns också gott om temarestauranger som ger underhållning under måltiden, den medeltida Dining Experience till exempel ger spänning en spännande kväll som män tornera och hästar race!

Om du letar efter något lite utanför stan, kommer Orlando närhet vara användbar, eftersom Universal Studio temapark erbjuder underhållning nattetid också, medan partiet djur kommer att njuta av dess många klubbar , den del Sol Nattklubb till exempel nära Orlando Sun Resort i Lexington, kommer att ge en fantastisk möjlighet att prova det senaste latinska rytmer! Med så mycket kvällsaktivitet kommer din Kissimmee semester har verkligen du festa hela natten!

Boka din semester redan idag!

Om Kissimmee semester låter bra för dig, så boka idag med On The Beach. Vi har fantastiska erbjudanden på flyg från Storbritannien som kan kombineras med boende för en perfekt semester i Kissimmee. Det är lätt, så inte dröjsmål och boka nu!