Resor till Key West

Semester Key West

Läs mer om Key West

Av alla semestrar i Florida , är Key West ett av de mest attraktiva och minnesvärd. Key West är en stad och en ö med samma namn nära den sydligaste spetsen av Florida Keys i Monroe län. Det kanske förvånar dig att veta att Key West är faktiskt närmare Havanna än det är att Miami faktiskt Key West ligger bara 90 miles från Kuba.

Semesterresor till denna vackra ö på gränsen mellan Atlanten och Mexikanska golfen kan beskrivas som bara paradiset. Med miles av vackra vita stränder kantade av palmer svajande den tropiska karibiska brisen, kan du uppskatta snabbt varför Key West semester är så stor efterfrågan!

Visa resmål på kartan

Våra favorithotell - Key West

Väder

Key West påstår sig vara den enda staden i de lägre 48 stater aldrig haft en frost. Detta beror på att härdningen effekterna av den Mexikanska golfen i norr och väster. Key West har ett särskilt tropiskt, maritima klimat där den genomsnittliga vintertemperaturen är bara ca 5 grader lägre än sommaren höjdpunkt på ungefär 35 ° Celsius.

Nederbörd i Key West präglas av våta och torra säsonger, den våta är maj vanligen genom till oktober och den torra är november till april. Nederbörden är minimal och molniga dagar är få och långt mellan, Key West semester är idealiska under hela året och speciellt julen.

jan 16ºC
feb 16ºC
mars 20ºC
april 22ºC
maj 25ºC
juni 27ºC
juli 28ºC
aug 28ºC
sept 27ºC
okt 24ºC
nov 19ºC
dec 16ºC

Natur

Key West är hem till helt fantastiska sandstränder, där sol och bad är härligt lyxiga. Om du känner för en vecka eller två solar sig i det härliga Floridian solsken och slappa på en strand av pulver vit sand, sedan Key West semester borde vara överst på listan!

Sport & dykning

Många besökare hyr en cykel och utforska historia och arkitektur i Gamla stan Key West. Rundvandringar, bland annat en rundtur i ovanliga Key West Cemetery, finns tillgängliga. The Sunset Celebration på Mallory Square är en daglig skådespel för besökare och invånare. Båtutflykter och turer ger ett bra sätt att se Key West från vattnet.

Många kända personer har kommit på semester till Key West, det var hem till Ernst Hemmingway i många år och besök på Hemmingway huset är en intressant dag. Dessutom är det ryktas om att Tennessee Williams skrev sin första utkastet av "Linje Lusta" på La Concha Hotel. Med revet snorkla, simma med delfiner och otaliga festivaler under året Key West är ett idealiskt semestermål.

En av de största attraktionerna på ön är ett konkret replika av en boj i hörnet av södra och Whitehead gator som påstår sig vara den sydligaste punkten i de angränsande 48 staterna. Den nya staden erbjuder otaliga affärer och vackra butiker så en shoppingrunda är ett måste, och ett utmärkt sätt att utforska de nyare delarna av Key West.

Sevärdheter & kultur

Med vänliga lokalbefolkningen och en stark latinska inflytande, på grund av dess närhet till Kuba, har Key West en spännande kulturell mix. Få det bästa av Florida med en skvätt Latino Kultur på din semester i Key West.

För ungdomar

Möjligheterna nattetid i Key West är oändliga med massor av barer, klubbar och restauranger att utforska. Med ett stort utbud av matställen för alla budgetar, är en semester till Key West en kulinarisk njutning! På grund av sin närhet till Kuba , får inflytande ses i livsmedel av restauranger såsom El Sibonney, som erbjuder god mat till mycket rimliga priser. Det är också där lokalbefolkningen går för deras kubanska maten - så ett bra sätt att lära sig mer om kulturen.

Boka din semester redan idag!

På stranden har en räckvidd på lysande erbjudanden på flygbiljetter och bra hotell att bo i för din semester till Key West! Kom och frossa i vackra stränder, kristallklart hav, blå himmel, vänliga lokalbefolkningen, och skönheten av ön. Key West är kort sagt, en otrolig semester!