Resor till Key Largo

Semester Key Largo

Läs mer om Key Largo

Den största av Florida Keys och ansluten till fastlandet vid två punkter, Key Largo en av de mest spännande Florida semester för hela familjen. Key Largo är också bekant känd som "Diving Capital of the World ', vilket gör Key Largo semester full av äventyr och skoj för hela familjen.

Visa resmål på kartan

Våra favorithotell - Key Largo

Väder

Key Largo har allt man kan förvänta sig i form av härliga Florida solen, med nivåer kring 33 grader Celsius under sommarmånaderna. Oavsett om du vill utforska nycklar, ta en golfrunda eller slå på stranden, ska vädret inte vara mycket av ett problem på ditt Key Largo semester.

jan 21ºC
feb 22ºC
mars 24ºC
april 26ºC
maj 30ºC
juni 31ºC
juli 31ºC
aug 31ºC
sept 30ºC
okt 29ºC
nov 25ºC
dec 23ºC

Natur

En härlig strand flankerad av en kristall havet och en pittoresk stad, vad mer kan sägas om detta härliga inställning? Med en campingplats på ön, en natt en möjlighet för att sova under stjärnorna tillhandahålls. Om en sådan grov det är inte din idé roligt på din semester till Key Largo, kanske den lyxiga, en gång i livet upplevelse av undervattens hotell, Jules Undersea Lodge!

Sport & dykning

Key Largo är främst inriktad på vatten attraktioner, med ett spännande utbud tillgängligt för hela familjen att njuta av. Kajakpaddling är ett spännande sätt att se ön och ha lite kul. Annars finns det underverk i havet som kan avnjutas med snorkling och dykning . För dem med en verklig känsla av äventyr, är en spännande dag ute en dagsutflykt sport-fiske, perfekt för att få dig på humör för en kväll ute på en av de många utsökta restauranger skaldjur som Key Largo semester är kända för.

Key Largo är ansluten till fastlandet i Miami-Dade County med två vägar. Den Overseas Highway, som är US Route 1, kors Jewfish Creek från mitten av ön till den extrema sydöstra delen av fastlandet, medan kortet Öresundsbron förbinder den norra delen av ön över Biscayne Bay till fastlandet. Båda vägar leder till Florida City, vilket leder till en intressant dag ut. En resa till Florida City eller Miami rekommenderas, tillåter en att göra allt köpcentret och shoppa som kunde drömma om.

Sevärdheter & kultur

Lokalbefolkningen är väldigt avslappnad och vänlig att göra denna stad semester speciellt minnesvärd. Det är som om man är i paradiset med så vackra omgivningar och trevliga människor.

För ungdomar

Med så många olika restauranger, garanterar Key Largo en härlig utekväll. Med ett utbud av matställen som erbjuder allt från fina sushi till hamburgare vattnas i munnen, det finns något som passar varje aptit. Och efter en sådan fantastisk måltid, kan det inte finnas någon annan möjlighet än att gå ner till Ice Cream Shoppe och sedan för en avkopplande promenad till den pittoreska stranden, där du kan koppla av under stjärnorna och kanske drömma om vad du får upp till nästa dag.

Boka din semester redan idag!

På stranden har en räckvidd på lysande erbjudanden på flyg och bra hotell att bo när du är där! Kom och frossa i vackra stränder, kristallklart hav, blå himmel, vänliga lokalbefolkningen, och skönheten av ön. Key Largo semester med On The Beach behöver inte vara dyrt heller eftersom vi har bra erbjudanden som finns varje dag!