Resor till Fort Myers

Semester Fort Myers

Läs mer om Fort Myers

Känd som City of Palms, är Fort Myers en av de vackraste semestrar i Florida. Lättillgänglig från Southwest Florida International Airport, Fort Myers ett tropiskt paradis, som ligger 120 miles söder om Tampa och fantastiskt ligger på den punkt där Mexikanska golfen och Caloosahatchee möts.

Fort Myers semester är ett vackert alternativ till det liv och rörelse av Floridas vildare städer. Med bra väder och en avslappnad känsla, Fort Myers semester är perfekt för hela familjen att njuta!

Visa resmål på kartan

Våra favorithotell - Fort Myers

Väder

Vädret är magnifik, som du förväntar dig från Florida . Höga temperaturer allt från ett milt 24 ° C i januari till en härlig 33 ° Celsius mellan juni och september. Väderförhållandena är perfekta för en härlig semester i Fort Myers som helst på året.

jan 21ºC
feb 22ºC
mars 24ºC
april 26ºC
maj 30ºC
juni 31ºC
juli 31ºC
aug 31ºC
sept 30ºC
okt 29ºC
nov 25ºC
dec 23ºC

Natur

Ligger i skärningspunkten mellan två floder. Fort Myers ger en perfekt blandning av sol, hav, sand och kul med det tropiska klimatet och småstadens charm för att skapa den perfekta miljön för din semester .

Sport & dykning

Fort Myers är bara några miles från Sanibel Island där du kan hitta några av Amerikas mest attraktiva stränder, är detta det perfekta stället att varva ner och bara koppla av. Medan det kan vara tyst, är Fort Myers fortfarande en livlig och spännande stad med mycket att hålla hela familjen upptagen.

Det är ett kommersiellt centrum i Lee County Florida och så naturligtvis en shoppingrunda är ett måste! Om du tröttna på komfort och säkerhet av stränderna och affärerna, varför inte ta en tur till Babcock Wilderness Adventures Ecoutor och ta en livsförändrande resa till ett av Floridas sumpmarker och se alligatorer. Om faran av träsken och ansikte mot ansikte möten med alligatorerna inte är din kopp te så kanske besöka djuren på ett mer bekvämt avstånd JN Darling National Wildlife.

Efter den spänning eller avkoppling under dagen ta sig tid att uppleva den utmärkta och varierade restauranger framför den världsberömda skaldjur.

Sevärdheter & kultur

Grundades 1886 Fort Myers är det historiska, kulturella och politiska centrum för sydvästra Florida och så ger massor av attraktioner för de kulturella familjeutflykter. Höjdpunkterna bland dessa är vintern hemma hos Thomas Edison och Henry Ford.

För ungdomar

Semesterresor till Fort Myers inte bara erbjuda ett spännande utbud av barer och klubbar för de vuxna men ger också ett nattliv som lämpar sig för hela familjen. Prova Seminole Gulf Railway Middag Murder Mystery, där du kan äta din middag samtidigt lösa en mordgåta som pågår omkring dig.

Boka din semester redan idag!

På stranden har en räckvidd på lysande erbjudanden på flygbiljetter och bra hotell att bo när du är där! Kom på semester till Fort Myers och frossa i vackra stränder, kristallklart hav, blå himmel, vänliga lokalbefolkningen, och det utbud av museer och affärer!