Aktuell information och reseuppdateringar gällande COVID-19 (Coronavirus). Läs mer

Resor till Fort Lauderdale

Semester Fort Lauderdale

Läs mer om Fort Lauderdale

Känd som "Venedig i Florida", är Fort Lauderdale en av de mest otroliga Florida semester för par och familjer. Fort Lauderdale är ett av de viktigaste staden i södra Florida huvudstadsregionen och med 4100 restauranger och 120 nattklubbar, semester till Fort Lauderdale har aldrig en tråkig stund.

Visa resmål på kartan

Våra favorithotell - Fort Lauderdale

Väder

Fort Lauderdale ligger på gränsen mellan det fuktiga subtropiska klimat zon och den tropiska savannen klimatzon, med varma, fuktiga somrar och milda vintrar som är. Med en genomsnittlig toppnoteringar på 32 grader Celsius under sommarmånaderna, förväntar massor av solbad på din semester till Fort Lauderdale!

jan 16ºC
feb 16ºC
mars 20ºC
april 22ºC
maj 25ºC
juni 27ºC
juli 28ºC
aug 28ºC
sept 27ºC
okt 24ºC
nov 19ºC
dec 16ºC

Natur

Sol, sand och hav! Fort Lauderdale semester har allt och mer, med härliga stränder ställs mot bakgrund av den spektakulära staden. Bara bilden själv koppla av på en av de många palmkantade stränder, sola ett tusen miles bort från stress och press i livet hemma.

Sevärdheter & kultur

Med sådana vänliga lokalbefolkningen och en spännande kulturell mix, Fort Lau derdale semester garanterar massor av nya och minnesvärda möten även för den mest kräsna kultur gamar bland er!

För ungdomar

Med så många restauranger och barer, lämnar Fort Lauderdale semester du mycket att välja! erbjuder det bästa hamburgare i Amerika! Och efter middagen, det finns massor av klubbar att dansa hela natten i innan en annan dag på stranden!

Boka din semester redan idag!

På stranden har en räckvidd på lysande erbjudanden på flygbiljetter och bra hotell att bo på på din semester till Fort Lauderdale! Kom och frossa i vackra stränder, kristallklart hav, blå himmel, vänliga lokalbefolkningen, och det utbud av museer och affärer.