Resor till Altinkum

Semester Altinkum

Läs mer om Altinkum

Att åka på semester till Turkiet ? Så varför inte prova Altinkum Semester - bokstavligen översätta som "The Golden Sands", är detta paradis på en strand med utsikt över Egeiska havet perfekt för dem som vill ha det bästa av två världar: massor att göra och se dag och natt, samt en avkopplande tid i en av Turkiets lugnare orter.

Med On The Beach, din semester till Altinkum är bara sex timmars flyg från dig! Flyg till närliggande Bodrum , och ta en buss eller en bil för att komma till stranden av dina drömmar! Altimkum långa sandstränder, azurblått vatten och ändlöst solsken väntar dig.

Visa resmål på kartan

Väder

Altinkum semester betyder sol, och det finns ingen brist på som om Turkiets turkosa Egeiska kusten! Temperaturer här når regelbundet toppnoteringar på 30 ° C och över sommaren, och vintrarna är mycket mild, men regnigare och mulet ibland.

Den bästa tiden på året att besöka på semester till Altinkum skulle vara i antingen vår, sommar eller tidig höst när temperaturen är mer hanterbara. Detta försäkrar dig bra väder, undvika högsäsong och naturligtvis lite kvalitetstid beach-dags att fylla på den solbränna!

jan 13ºC
feb 15ºC
mars 16ºC
april 18ºC
maj 21ºC
juni 24ºC
juli 127ºC
aug 27ºC
sept 25ºC
okt 20ºC
nov 16ºC
dec 13ºC

Natur

Inte för inte är Altinkum kallas "Golden Sands" - ta en titt runt! Stranden i sig är uppdelad mellan en stor bukt skapa en östra och västra sidan, båda lika vackra för att titta på solnedgångar, och även om turismen är surrande, behåller Altinkum att forntida air av mystik och kultur som gör det berömda. Att intill Egeiska havet, det finns också gott om skog och olivlundar omger dig, för en lämpligt exotisk panorama.

Glöm inte att åsynen och ljudet av Kusadasi är mycket nära Altimkum!

Sport & dykning

Altinkum, för alla dess relativa lugnet, ändå kryllar av sevärdheter och platser att gå. Varför inte besöka den arkaiska Apollotemplet en av människan skapad, 3000 år gammal sten inlandet som en gång var hem till gamla orakel och hus statyer att romarna betraktas som gamla! De antika städerna Didyma och Efesos i närheten är fyllda med ruiner, gigantiska pelare och även en stor Medusa chef, som är ett absolut måste-se.

Sevärdheter & kultur

Med 5000 års dokumenterad historia, skulle du förvänta dig Altinkum har en fascinerande kultur - och det gör ingen besviken. Härifrån kan du åka på turer i den omgivande antikviteter med buss via Bodrum, eller resa vidare längs upptäcka Priene är 2500 år gamla teater och det bysantinska kyrkan. Fyll i hjärtat av Bodrum sig själv för en smak av lokal marknad livet, vem vet, du kan sluta köpa något oo-gammal!

För ungdomar

Men det är inte bara gamla ruiner du kommer hit, det finns pubar, barer och restauranger aplenty och alla serverar de bästa turkiska köket! Prova Touch of Class på lördagar för den traditionella turkiska blandning av läckra sallader och skewered kött, med magdans och folkmusik för en kuliss!

Om du vill festa, då Altinkum semester är för dig! Det finns ingen brist på livliga, roliga barer som CJ: s och Funky Forest där för att titta på personal danser och delta i festande. För en sena bita, pop ner till Soup Kitchen som är öppen genom småtimmarna.

Boka din semester redan idag!

Den gyllene sanden på Atinkum väntar och här på On The Beach har vi de bästa erbjudandena som går på flygbiljetter till Altinkum och hotell! Med vår live-bokningssystem kan du enkelt skapa din egen skräddarsydda semester i Altinkum. Bokning är enkel, lätt och snabbt - precis som en semester!