Resor till Sydafrika

Semester South Africa

Läs mer om Sydafrika

Allmänt känd som Rainbow Nation är Sydafrika vänder snabbt till ett populärt semestermål blir mer märkte under 2010 som den är värd för FIFA fotbolls-VM.

Visa resmål på kartan

Våra favorithotell - Sydafrika

Sport & dykning

Sydafrika har grym berg (från de snötäckta topparna i Drakensberg Range till Table Mountain med utsikt över "den skönaste udden" av dem alla), världsklass stränder (Durban), utmärkt surfställen (KwaZulu-Natal), viltreservat galore ( men för den största mångfalden av djur Kruger National Park inte kan bli slagna) och levande städer: steg framåt Johannesburg och Kapstaden. För lite mer fart, att tur längs Garden Route gå valskådning i Hermanus eller smutta på en utmärkt vin i Stellenbosch eller Franschoek.

Sevärdheter & kultur

Naturligtvis är det inte alla vinodlingar och fina viner och säkerligen finns det inte att komma ifrån det faktum att landet har ett annat ansikte som vissa områden fortfarande lider av svår fattigdom och sjukdom. Ändå inte avskräckas från att besöka eftersom framför allt en triumferande anda råder.

Boka din semester redan idag!

Med På stranden är frestande erbjudanden, att komma dit är faktiskt den enkla biten. Den svåraste delen är att lämna detta fantastiska land bakom ...

Populära semesterorter